Ogretmen_anne Merhaba güzel anne adayları. 24+1 günlük hamileyim. Şeker yüklemesi yaptırdım ve tokluk şekerim 135 çıkması gerekirken 145 çıktı. Başına böyle bişey gelen varmı? Ne yapmalıyım ne önerirsiniz?
Suheda Ogretmen_anne doktorunuza sonucu gostermedinizmi acaba kac grlık yükleme yapildi 50yse yüksek çıkmış birazcık
Kedilianne Ogretmen_anne aşırı bi yükseklik yok fakat muhtemelen diyet verecek ilerleyen dönemlerde daha çok yükselmesin diye. Şekerden etkilenen bebeklerin suyu fazla olur ya da çok büyür ya da gelişmez bu arada. Bebekte sorun yoksa yediklerine dikkat et yeter ☺
MervemitYldrm Bende şuan 24+1 im ama haftaya doktorum gün verdi sizce sıkıntı olurmu 25 haftalık olmuş oluyorum ozaman. 🤔
Deletedmom206 Bende tokluk şekerime saglik ocaginda baktırdım 143 çikti 28+4 oldum bu ayın 28 doktor kontrelim var doktoruma söylemelimiyim acaba söylesemde 28 haftalik olduk bu saatten sonra yükleme yapilsa bir sorun olmazmi
Ogretmen_anne 50cc yüklediler. Endokrin bölümüne gitmemi söyledi doktorum. Aslında pek de önemsemedi aşırı yüksek değil fln dedi. Ama bi endokrin bölümüne gitsen iyi olur dedi. İnş bebeğime bi zararı olmaz ya bu şekerin 🙁 moralim bozuldu şu an
Ogretmen_anne Kedilianne bebeğim için gayet sağlıklı dedi. Kilosu 650 gram boyu 30 cm çıktı. Haftasına göre normal dedi. Hamur işi ve tatlı ürünleri yemesem düşer mi acaba bu şeker?
Kedilianne Ogretmen_anne mesela benim bünyeme hamur işi, tatlıdan daha çok etki ediyor. Her bünyede farklı olabilir bu durum. Yanıltmak istemem. İkisi de genel olarak zararlı.