Aysegul67 Kızlar merhaba, cizre tıp merkezinde cem beye gidip memnun olan var mı veya herhangi bir görüşü olan ? Doktor araştırıyorum ama hep kararsız kalıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen?
gzmdnz35 Aysegul67 ben hamileliğimin en başında gittim orda görev icabı kalıyorduk ki tayinimiz çıktı şimdi 🥰 İlk gittiğimde çok iyi gelmişti her şeyi aktardı vs sonraki gittiğimde baktım aynı şeyleri söylüyor ve ilk defa gelmişim gibi muamele etmişti açıkçası ama söyledikleri hepsi İzmir de ve İstanbul da gittiğim doktorlarla aynıydı ne çok iyi ne çok kötü 🥰
Aysegul67 gzmdnz35 çok teşekkür ederim cevabınız için değerlendireceğim söylediklerinizi 🥰 yanıldığı herhangi bir durum olmadı yani sizde dmi.?
gzmdnz35 Aysegul67 hayır hayır olmadı söylediği her şey bir bir aynısını İzmir de gittiğim perinatalog Bile aynısı söyledi 🥰 yani imkanlar doktorlar kısıtlı olduğu için idare etmiştik 3-4 kere gittik bir de tarama testini yaptırdık orda o zaman kendi ölçüp değerler de söylemişti dediği gibi oldu şükür bir şey çıkmamıştı umarım size de iyi gelir 🙏🏻❤️