SeHer1909 evet bende çok alıcsk oldum bundan, sizinkinden yani sonra yprumlarını okudum ve şey dikkatimi çekti bak onu da söyleyim, sadece trendyol değil ürünün satıldığı başka sitelerde de insanlar fermuar yorumu yapmış hep, trendyoldan vericektim sipariş baktım özellikle fermuarla ilgili olumsuz yorum gördüm, hepsiburada n11 vs bu sitelere baktığım da da aynı tarz hep fermuar yorumlarını gördüm, sonra dedim ki komşumun ki Bi gelsin bakarım, daha yeni gelmiş hatta gittim nasıl falan dedim komşu direkt dedi ki sakın alma bok gibi 😂 noldu dedim fermuarı elimde kaldı baksana dedi hakikaten Bi baktım çok kötü fermuarları, ama sen yine de çok almak istiyorsan alırsın bakarsın seninkinin de fermuarları falan kötü iade edersin 😊 Ya da olmadı Bi fermuarcıya götürüp fermuar yeniletirsin çünkü ben içime sinen Baska çanta bulamasaydım öyle yapıcaktım sipariş vericektim amaaan dedim fermuarları kötü çıkarsa da gider terzi de falan fermuar taktırırım çok Bi pahalı bir şey değil ya basım olsa falan diye düşünmüştüm sonra bunu buldum inşallah beklediğim gibi gelir 😊