ayzey20 Kızlar 14 haftalığım anlayanlar cinsiyet tahminin de bulunabilir mi. https://imgyukle.com/i/yZ2QLU
gupsemnur ayzey20 bende 14 haftalığım benimde 2 Kızım var şimdi 3 bebek bende merak ediyorum bakalım hayırlısı
gupsemnur İki tarama testi yaptırıp oradaki bir değer kız erkek olduğunu tayın ediyormuş FB-hcg 50 nin altında ise erkek 50 nin üstü kız ben şimdi geçmişte doğum yapan arkadaşlara baktım daha hiç yanılmadı. Sizde bir bakın olmazsa merak ettim kaç sizinki
ayzey20 gupsemnur ben tarama testi yaptırmıyorum canım dolayısıyla bilmiyorum. Sadece detaylı usg yaptırıyorum
gupsemnur GaMzeshn kesin mi dedi erkek deyip sonra değişen oluyormus 17 haftalarda bir kez daha bakın pek yanılan olmamış istisnada olabilir tabi
GaMzeshn gupsemnur Bende sordum kesin mi diye pipi gösterdi direkt 😄 benim bir oğlum var bu ikinci ama tabi 17. Haftada tekrar gideceğim bakalım ne diyecek🙂
ayzey20 Kmslmsl bulundu kız gibi dedi ama sanki erkekmiş gibi hissettim en başından beri biraz saçma ama inanamadım yani ☺️☺️
ayzey20 Kmslmsl hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin. Rabbim sağlıkdan geri koymasın 🤗