betul2009_
🤦🏻♀️Burhan hoca aşırı konuşuyor ona da gittim başım ağrıdı öyle çıktım odadan. Adama soracağım soruları unutmuştuk eşimle 🤪
✔️Memorial de Uğur değer , Burhan özel, aydın ılgın , Neval Yaman, Yunus çavuş a gittim en memnun kaldıklarım; Uğur değer, Yunus çavuş . Neval hocaya her zaman ulaşamıyorsunuz ve pek önemsemiyor insanı önemsermiş gibi gözüküyor lafta . Acil bir şey olsa ulaşmak problem. Çok sık şehir dışına çıkıyor .
😂Ben Uğur hocaya ; hocam Yalınkaya ya gittik dedim direk dedi ki kesin bol yürüyüş yapacaksın , kilo yasak dedi değil mi diyor 🤭 ay evet hocam nerden bildiniz dedim . Dediki onun kilo ve yürüyüşle ilgili dediklerini hiç takmayın riskli gebelikte ne yürüyüşü o her hastasına onu diyor takmış kafaya kiloyla yürüyüşü, onun usg si çok iyi gerisini takmayın dedi . Zaten Yalınkaya nın hangi hastasıyla konuşsanız onlar da aynı şeyi söyler bize de öyle dedi der .
✅Uğur hocaya da gitsen detaylı usg için ya devlete git ya da imkanın varsa Yalınkaya ya git diyecek devlette sıra almak imkansız .
📌Bence tercihin Uğur değer olsun memnun kalacağından o kadar eminim ki