Yekdem Merhabalar gebeliğimin 18. Haftasındayım. Haftadan itibaren başlayan tükürük salgımda artış var. Artık lavaboya gidip gelmekten yorulduğum için yanımda kova ve peçete taşıyorum böyle bir çözüm buldum. Doktorum 5. Aya kadar devam edecek dedi sonra azalırmış. Benimle aynı sorunu yaşayan anneler var mı.. ya da söyleyebileceğiniz tavsiye var mı ?..Teşekkürler 🙏
Bus_ak18 Yekdem benimde başlarda aşırı oluyordu canım agzımda acı tatda vardı. Şuan 20+6yım geçti gibi ama arada yokluyor sabır lazım😊
Tulay_448 Yekdem off ayni sorun bende de var 18+3m bende artik çıldırıyorum resmen yarin kontrolum var doktorumu değiştirmiştim sikayetimi bide bu doktora soylicem bakim ne önericek
mina_mom Yekdem canım benimde aynı haftalarda oluyordu midemi bulandırıyordu geçti ama yapacak birşey bulamadım tükürüyodum geçti ama 2 3 haftaya
Yekdem Tulay_448 doktorlar genelde birşey demiyorlar bunun bir ilacı da yok ☹️ Rabbim yardımcımız olsun.. eğer bir öneri gelirse bana da söylemeni isterim 🌸🙏
Tulay_448 Yekdem merhaba canim geniz akıntısı icin konuşmuştuk bugün gittim doktora bana asist 900ml toz ve augmentin 1000mg lik tablet verdi denicem bugün inşallah kurtulurum
Yekdem Tulay_448 merhaba sizin buraya yazdığınız ilaçları doktoruma sordum bana asla kullanılmaması gereken ilaçlar olduğunu söyledi ve bebeğe çok zarar veren ilaçlar olduğunu söyledi özellikle asistin.. bilginiz olsun
Seval22 Yekdem şuracıkta bekleyim afedersiniz kendimi lama gibi hissediyorum nerden geliyo bu tükürük anlamadım sabahları resmen tükürük kusuyorum öyle böyle değil 9 . Haftam bitmek üzere ne zaman geçer acaba
perihankrkya Yekdem bende de var balgam çoook ve budunlarım tıkalı kulaklarım.bile tıkanıyor midemi.bulandriyor balgam çok napıcaz ya ağlıcam artık
Tulay_448 Yekdem yazdim hemen azar işittim bebege zararlı olcak bi ilaç neden verim dedi baya da azarladı cok utandım
snm_ Yekdem beeeenn 😂 Şu an 18+4 üm 17.haftamın ortalarında tükürüğü çıkarmalarım azaldı bu hafta tamamen bitti şükürler olsun ki. Elimde poşet peçete geziyordum. Sabret geçecektir aklına getirmemeye çalış
Yasevita Yekdem ben de öyleydim canım. Gece uyuyamıyordum tükürmekten. Yutsam midem bulanıyordu. Sanırım 20.haftalarda geçti. Inşallah tekrarlamaz