Lamia65 Semanur27-K Yorumlarını okudum şimdi kan vercem demişsin.Banada yazarsın sonuçları. inşALLAH gönlünden geçen gibi olur herşey🤲
asiyetogac_1 Kızlar ben regl oldum bu ay da nasip değilmiş demekki benim icin ama insallah sizlerinki olur insallah canlar canı gonulden istiyorum rabbim hepinizi sevindirsin Insallah
Semanur27-K asiyetogac_1 canım ben daha olmadım ve olacak gibi de hissetmiyorum halen ama ne kan nede tes yapmicam beklicem
asiyetogac_1 Semanur27-K neyi bekleyeceksin kuzum daha once hic boyle gectigi oldu mu adetinin ilk gebeligin mi olacak senin
Semanur27-K asiyetogac_1 evet canim ilk gebeligim olucak daha once iki gun gecti ama o gumlerde cok agrim oluyordu bunda ne agrim nede sanco denilen birşey yok olmadı
asiyetogac_1 Semanur27-K alla alla garip canim insallah hamilesindir yaaa bende cok merak ediyorim seni insallah bebis vardır
Semanur27-K asiyetogac_1 valla canım bnde anlamadım bak kaç gün geçti yine birşey yok ne bilim ya canm
Senaesmer asiyetogac_1 ay inşallah o kadar kendi kendime test akıp baktım ki hiç biri bomboş şimdi bakmak istemiyorum ama istiyorumda varsa die hiç bir belirti yok kasıklarım sğrekli bi sağ bi sol ağrı gelip gidiyor adet olacak gibi histe yok sadece çok sıcaklıyorum