asiyetogac_1 Semanur27-K ayy cok sevindim yaa iyi olmasına ben konusmadim hiç de yazmayi dusunuyordim bende aslinda ona
Semanur27-K asiyetogac_1 valla bnde konuşmadım hiç 5 saat önce konuştum ıyimis biraz ağrılarım varmış tek sen nasılsın napıyon
asiyetogac_1 Napim canim ayni bnede evdeyim esimle oturutoruz ayy burdan konusmak cok zor oluyor bazem unutuyorum uygulamaya girmeyi 😂 sen naoiyorsun
minekuzu Haziran 17 ♥️ umarım hasta olmam👼 Mide bulantısı var hafif ateşim var midemi üsüttüm sanırım. Hamileyimdir inşallah diye ümit ediyorum🤲🤲🤲👶
Aslihan2 yasemin333 canımm o hic belli olmaz adet geçtikten sonra kendini belli eden bebisler var 😍 hasta olmadığın sürece hep umut var demektir
Senaesmer yasemin333 beklemeyin eğer olmuyorsa doktora görünün bizimde öyleydi sorunlar çıktı evde stres yaşamaktansa doktora görünün.
minekuzu bende yaptım benimde negatif 😣 adet günüm yarın bakalım yalnız bugün hafif mide bulantısı ve uyuma isteği var üzerimde. Midemi üsüttüm heralde umarım mide usutmesi degildir of of cok düşünüyorum heralde😣😣😣
Telatabih minekuzu pazartesi akşam test yaptım negatif :( bugün olurum ağrım var sizler ne durumdasınız ?
minekuzu Telatabih bende dün test yaptım negatif😣 ağrım yok midem bulanıyo çok hafifya kafamı yastıktan kaldıramıyorum inşallah olmam🤲🤲🤲
yasemin333 Senaesmer bir sorunumuz yok çok şükür kürtajdan sonra ilk kez denedik bu ay olmadı adet oldum bitsin ovülasyona başlayacağım.