Senaesmer likapaa53 2 gün erken lekelenme oldu kahverengi anlamadım bi dahada olmadım bakalım kaç gün sürecek . Adet mi yerleşme kanamasımı adetse rahim filmi çektirmeye gidicem
likapaa53 Semanur27-K beyaz akıntı hamilelik belirtisi olarak söyleniyor daha ben yaşamadım kuzum ama sen benden önde olabilirsinz😍😍😍
asiyetogac_1 Semanur27-K semacım canim nekadar uzulme desekte zor biliyorim ama elden bise gelmiyor canim emin ol olmadiysa rabbim daha iyisini verecektir belki dua etmekten baska cagremiz yok bu arada intgramdan istek attim kabul et
Semanur27-K asiyetogac_1 aynen canım dediğin allahtan umut kesilmez hicbir zman kabul ettim canım istegini
asiyetogac_1 Semanur27-K tamam canim ordan konuşabiliriz herzman yazabilirsin canim bilmedin bise olursa fln bende bildiğim kadar yardimci olurum insanlara yardimci olmak en buyuk mutluluk benim icin
asiyetogac_1 Semanur27-K Rabbim herkrzin kalbime gore versin canim su 3 gunluk dünyada yani insanlari kirmak uzmek gercekten cok sacma ama bunun farkinda olmayanlar var tabiki allahim herkezin yolunu guzel insanlara cikarsin canim
Semanur27-K asiyetogac_1 amin canım herkesin gönlüne göre versin olmadı pazartesi kan vermeye gidicem bide ole baktircam kuzum sadce