Oglunubeklyenanne Gitti gidiyordan sipriş elime ulaşmadan nasıl iptal edip para iadesi yapabilrim kızlar bilen varmı hala sipariş gelmiyo iptalde edemiyorum
Deletedmom388 Oglunubeklyenanne canım gmailden msj gelmesi lazım ödemeniz tamamlandı diye onun altında nasıl iptal edebileceğin yazıyor. Ya da gitti gidiyor hesabında sipariş detaylarına girip oradan da iptal edebilirsin canlı destek varsa oradan da yardımcı olurlar.
YelizDurmus Oglunubeklyenanne senin eline gelmiyor benim ürünüm Adana’da birine gitti ve ben Kocaeli’de oturuyorum stresss yaşadım resmen ama şimdi sorun giderildi inşallah elime ulaşıcak ürün
Oglunubeklyenanne Deletedmom388 iptal ettikten snra ödemeyi ne kadar sürede yapıyolar cnm bilgin varmı?
Busraklc01 Onun iptal süresi var geçtiyse iptal olmaz siparişlerden iade talebi oluşmuyorsa mecbur gelmesini beklemelisin sonra iade talebi açıp ücretsiz kargoya verip yollarsın 🙃
Deletedmom388 Oglunubeklyenanne Malesef bu konuda bilgim yok ama canlı destek kısmından öğrene bilirsin👌🏻
Oglunubeklyenanne YelizDurmus aynı gün kargo diyolar açıklamada bir hafta oldu kargoya bile verilmemiş iptal ettik artık iadeyide yaptılar hemen