Sehribann süt için sütlü tatlılar yapalirsin mesela sütlaç gibi yada meyveli. Shake yapabilirsin . Yogurt için mesela yayla çorbası ve yogurtlu köfte çorbası yapabilirsin Peynir içinde peynirli omlet ve tost yapabilirsin. Ketçap yerine domates sos yapabilirsin Mayonez yerine yogurtlu naneli sos yapalirsin. Ceviz fındık kuru yemişler her gün bir tanesini seç mesela ceviz gün kurusu kayısı var içine koyup yiyebilirsin fındıkta güzel gidiyor. Patates kızartması yerine patatesi fırına ver az yag ile ya da haşla patates salatası yap yeşillik li gene. Sebze yemekleri tercih et mesela kabak, yeşil fasulye,patlıcan. Patlıcanı kazan kebabı ya kürdan kebabı yapıp yiyebilirsin. Kırmızı et için köfte çorbası çok güzel oluyor. Cips sakatat salam sosis sucuk ciger bunları yeme canım. Tam bugday unundan kendine sebzeli pizza yapalirsin. Krep yapabilirsin. Tam bugaday ekmegi den peyniri yumurtayı çırpıp üzerine koyup ekmegi fırına verebilirsin. Asitli seyler kola fanta sprite meyveli soda limonata içme canım. Agır baharatlı şeyler yeme. Canın içecek mi Çekiyor hosaf yap kuru meyvelerden mesela erik üzüm incir vişne gibi.kabızda olmazsın. Meyve yemeye çalısabilirsin meyve salatası yapabilirsin. Muz mideyi rahatlatıyor. Tam mevsimi yeşil erik Kiraz Malta eriği nektari şeftali yiyebilirsin. Karpuz kavun ve üzüm çok fazla yeme şeker fazla. Kendini frenli canım her şey bebegin için. Ben hamburger salam sucuk cips kola mayonez dondurma karpuz hastasıyım. Ama diyorum bebegim için yemicem yemicem kendimi frenliyorum 🤣bu süreç böyle gecene kadar sabır 😅