Gizmogram Kızlar gebeliğin son haftalarında bu durumu yaşayan var mı? Sıvı değil koyu kıvamlı bembeyaz bir şey var göğüs uçlarımda süt gelmesi desem tam öyle de değil gibi böyle ıslaklık yok sanki kurumuş ucunda 🤷🏼♀️
CgdmZtrk Gizmogram evet benimde öyle. Gümüş kapak aldım onu kullanıyorum o yumuşattı kabukları. Siyah nokta gibi peçeteye geldi. Süt kanalları tıkaçla tıkanıyor sanırım bebek doğmadan süt gelmesin diye
_mucizem_ Gizmogram 33+6 benim de öyle canım ucun çatlak yerlerinde benimki beyaz beyaz sıvı değil kurumuş benim de dikkatimi çekti geçen gün
Brokoli kolostrum o. süt ilk etapta sıvı değil, krem gibi geliyor. sıkmayın onu, bebek icin cok faydali olacak o. rahim agzindaki tıkaç olan nişan mukozasi neyse, memedeki tıkaç da kolostrum.
GzmELBL2020 Benimde 32+6 benimde meme uclarimda sarimsi gibi kurumus biseyler var zeytinyagi suruyorum sabah aksam bazen kendiliginden kopuyo parca parca kucucuk kabuk gibi bisry
Gizmogram GzmELBL2020 meme ucu kuruluğu varsa nemlendirmek en iyisi gümüş göğüs kapağı alacağım şimdi ben de🙈 benimki kopma gibi değil de böyle sanki güneş kremi sürersin de kalıntı kalır ya öyle gibi