busra1708 Minigimm2020 etsizken bi sıkıntı olmuyor. Ben de yemiştim daha 4 haftsşıkken. Şimdi çok şükür 20 olmak üzereyiz
Cucu2015 Kevserr42 ama midemiz bazı bakteri ve virüsleri sindiremiyor. Benim kuzenim etli çiğköfte yediği için ilk bebeğini kaybetti
Kevserr42 Cucu2015 bn kndi fikrim beyan ettim ayrica eskiden bu kadr modern tıp yoktu bazen doktorlarimiz ve kendimizde panik olabiliyoruz
bal_bebek8 Minigimm2020 Bir şey olmaz canım kafana takma. Hamilelikten dolayı kabızlık oluyor ondan dolayı da acı çiğköfte yeme bende tatlı olanından yedim. Tuvalette yanma hissi acı hissedersin 👍
Zuzuum Minigimm2020 yok sanmam bize zararlı olan çiğ et balık sakatat etsizinde baharatı mideni rahatsız eder olsa olsa zannımca canım
nimet_52 Minigimm2020 canım korkma etsiz yemişsin ben ilk aylarımda birtek çiğkofte aşeriyordum 1 ay boyunca nerdeyse her gun etsiz çiğkofte yerdım doktoruma da sormuştum etli yeme sakın demişti stres yapma birsey olmaz Allahın izniyle
Asel21 Minigimm2020 ben çok yedim bir zararı olmadı. İlk kez duyuyorum o zaman hiçbir şey yemeyelim çok acılı olmasın yeter yani
Cucu2015 Kevserr42 eskiden bir sürü bebek ölümü de gerçekleşiyordu yalnız. Doktorlar panik olmuyor ayrıca uyarıyor sadece risklere karşı. Çok pimpirikli olmadan tedbirli olmak en güzeli
Mahbuss Minigimm2020 etsiz olduğu için bişey olmaz canım benimde geçenlerde canım çekti dışarı çıkamadım evde yaptım yedim aynısı oldu valla 😀 o kadar kisitlamayin kendinizi yiyin canınız çektiğinde ama miktarını azaltın
Asel21 Minigimm2020 öyle de yenisini tazesini alıp yemek var. Ya da çevrenizde bilen yapan varsa yaptırın
Mahbuss Minigimm2020 dışarda da sorun olmaz bence çiğ et yok içinde çünkü bulgurla yapıyorlar bir sorun olmaz dert etmeyin 😀
Bahriye06 Minigimm2020 az önce etsiz çi köfte dürüm yedim sık sık yemeyince bişey olmaz diye düşünüyorum
Blcns Minigimm2020 e bilmeden yemişsin tek seferden bir şey olmaz. Ben de çok istemiştim ama bir iki kere de yedim. Etsiz olanından. Ama zararlıymış yemedim sonra bir daha
Mineberna Minigimm2020 ya etsiz se sıkıntı değil çiğ et zararlı ama dışarıdan alıp yediysen zaten içinde et yoktur korkma