123abc Pelin123 kanaman olmazsa korkma ağrılar normal hele 30 u geçin o zaman daha çok ağrıyacagi icin😃😃
Esramtss Pelin123 bende 24 haftadaym benimde oluyor doktora sordum normal dedi bi sıkıntı yok yani sen yinede gittiğinde sor canım
Unsalinn_Annesii Pelin123 canım 29 haftalık hamileyim ve 1 2 haftaya yakındır bendede var kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyor ama dinlenince geçiyor
Selin3561 123abc neden oluyor canım agrılar bende 29 haftyım bacaklarıma kadar agrıyor adet sancısı gıbı
Melisaaat 26 haftalığım bende de oluyor bazı günler anlık ama geçiyor çarşamba randevum gidince soracağım
123abc Pelin123 tabi kide normal o haftalarda oluyor tek taraflı kaşık agrisi sanki her yerin ağrıyor gibi
Miniginannesiiii1111 123abc aynen aynısı sanki karnım ağrıyor gibi oluyor hep olmuyor bazen oluyor şuan 24+6 yim yarin sorayım bende doktora içim rahatladı 😊
Miniginannesiiii1111 şimdi bende yaşıyorum öyle adet olacak gibi sanki 24+6 haftalığım normal olduğunu okuyunca içim rahatladı benimde ya
Pelin123 Bende oyle yaa adet olcamda olamıyor gıbı Allahtan dınlenınce gecıyor. Doktoruma mesaj attım daha donmedı cevreme sordum onlarda normal dedıler ama yinede insan endişe ediyor