Aylinshn İyi günler acil sorarmisınız ben bilmeyerek ciğer ellerim biyerimi eklemeden yıkadım bulaşık deterjanıyla leke filan olurmu bebeğimde 31 haftalık hamileyim peki sonra piştikten sonra yiyebilirmiyim korkuyorum 🙁
Deletedmom92 Aylinshn Balımmm hurafe şeylere inanma lütfen 💜🤗 Rabbim akıl irade vermis.. Mümkün mü böyle bisey olması.. Hicbi gercekliği yok..Korkma 🌺
Seherr Aylinshn canım bu hurafeeeee düşün yani senin eline değen şey nasıl bebeğe ulaşıp onda leke yapabilir ? Bilimsel hiç bir yanı yok . Böyle şeylere inanıp heran korkuyla hamileliğinizi stresli geçirmeyin ❤️❤️
bebegim_28 Aylinshn sanmam leke olacağını elini yıkadıysan tüketimi de 1. Trimester de iyi değilmiş 3 aydan sonra yani 2.trimestrde az miktarda sorun yapmıyormuş
RabiaMG Aylinshn batil inanc bence. Ciger sakatat yemegi pek onermiyor doktorlar ama tadimlik yeseniz skinti olmaz sanirim.
buseyusuf27 Aylinshn yaw cnm korkmaa bukdr hurafe onlar bnde elledım doğradım pişirdm yedım bsy olmdı yıkadn sonucta bıyere dokunmadan skntı yok rahat ol