Mervis60 Kızlar 11 haftalık gebeyim bugun dedik bi disari cikalm az yürümek ıyi geldi bi sıkıntı olurmu? Zaten uzun zamandır ilk çıktık
hunilimom Mervis60 yavaş ve tempolu yürüdüğün zaman bi sıkıntı olmaz canım bol yürüyüş herzaman iyidir
Duygukc Mervis60 yürüyebildiğin kadar yürü hızlı hızlı olmamak kaydıyla tabi 9ay yürü valla doğumda çok kolaylık sağlıyacak sana
Mervis60 Duygukc Ben valla korktum ne bilim yaa ben şubatta gebeydim bebeğimin kalbi durdu 6 haftalıkken insan korkuyor
Duygukc Mervis60kader canım Allah ol der olur yürüsende olacaksa olur yürümesende tabiki dikkat etmek gerek ama hafif spordan zarar gelmeyecektir bize ☺️
Morlahana Ben malum virüsten dolayı evde hareketsiz kaldım.Vucudum ödem olmus bugun yarım saat yürüdüm öyle iyi geldiki ayaklarım açıldı ruhum şenlendi
Elif__ Mervis60 neden birşey olsun ki o haftalarda hüç sıkıntı olmaz zaten sizleri rahatsız eden bir bedensel engeliniz yoksa 34 +3 teyim şimdi şimdi zorlanıyorum kasmayın bu kadar kendinizi hamilesiniz hasta değil lütfen doğal davranın pimpirik olmayın 👍🏻😊
Mervis60 Elif__ Ben öle davraniyorumda eşim felan korkuyor doğum olana kadar Allah hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkürler
Glbgc Mervis60 haftandan dolayı yorum yapamayacağım ama benim çok başından beri bebeğim aşağıda olduğu için doktor yürüyüş yapmamı önermiyor
GE__ Mervis60 canim bende 10 haftalik gebeyim doktor 7. Hafta muayenesinde hiçbir sıkıntı gormedi cok sukur, gunde yarim saat kirk bes dakika yuruyebilirsin kendini zorlamadan dedi. Baski falan hissedersen kendini zorlama ama demişti.