Ftrhn Kızlar daha önce de yazmıştım bebişimin karın çevresi bir hafta geriden geliyor dedi Doktorum ve güzel beslenmemi söyledi haftaya tekrar çağırdı inşallah alır 31+1de 1500 gramdı bu günlerde düzenli olarak yediklerim ( yumurta kaşar peyniri süt pekmez kuruyemiş bebe bisküvisi muz ve et ürünleri ) siz de böyle düzenli ve sıkı yedikten sonra bebeğinizin kilo aldığını öğrendiniz mi ? İnşallah umut olur bana da
Esraslc Ftrhn benim de bebeğim aynı zamanda aynı kilodaydı, bu yazdıklarınızdan yedim 36da 2300le doğdu, iki hafta gerideydi karnı :)
_mucizem_ Ftrhn evet ben sadece değişik olarak günde 2 yumurta yedim 2 hafta. 31 de 1760 33 de 2600 oldu çok fark ettiriyor. Tahin pekmez de ye tahini çok olsun canım bi anda fark edebiliyor
yft Ftrhn Düzenli beslenirsen alır canım. Benim de 31 Li haftalarda biraz geriydi kilosu 1 hafta boyunca günde 2 yumurta, süt,ceviz,badem,bol kaşar,muz, balık, et tükettim 300 gram aldı normal kilosuna geldi 🌸
HnY Canim ne yaparsan yap cocuk doğacağı kiloda doğar bazen kendini üzme düzelir o gelişme geriliği internette yazan bu süt muz olayına da çok inanma süt te cok içme kansızlık yapiyor.. sen yiyebildigini ye tabi guzel seyler ye abur cubur yeme o ayri
Ftrhn HnY yok bi ara benim iştahım yoktu ozaman almamış sanırım bebiş. İnşallah yediklerim fayda eder bol dua ediyorum.. hiç abur cubur yemicem bakalım haftaya güzel haberlerle dönerim
Ftrhn Esraslc benim bir hafta geride inşallah kapanır canım fark. Sezeryan ile mi Doğum yaptın canım. Doktorum şuan bi sıkıntı olmadığını söyledi yemene dikkat et dedi bakalım inşallah güzel gelişmeler olur.. senin bebişin De hayırlı olsun inşallah küvezde kaldı mı ?
Elifnuruzan_ Esraslc benim de bebeğimin göbek çevresinde gelişme geriliği var doğunca nasıl oluyor göbeği küçük mü oluyor çok üzülüyorum beslenmeme de dikkat ediyorum ama geçmedi hala
Ftrhn _mucizem_ hay maşallah canım benim beni bir hafta sonra çağırdı bir hafta da oranlı bi şekilde alsa bizim için kâr dedi Doktorum bir hafta da farkeder de biraz moral olur bana. Maşallah senin bebişe de 😊
_mucizem_ Ftrhn teşekkür ederim canım ☺️ Yemene dikkat ettiğin zaman gerçekten hızla kilo alıyor bebiş.
_mucizem_ Elifffnaz hiç fark etmez ben her gün Farklı çeşit yapıyorum valla canım Menemen omlet haşlanmış fark etmez ama 2 yumurta muhakkak yiyorum kahvaltıda
Ftrhn Defdef22 bir hafta içinde almaya devam ederse bizim için güzel dedi doktor yani gelişimi devam edecek mi ona bakıcaz inşallah git gide kapanır o farkta canım
Ftrhn yft darısı bize inşallah canım elimden geleni yapıyorum taktir Allah’ın 💙 Çarşamba gidşcem bakalım
Elifnuruzan_ Esraslc yaa sevindim şimdi peki bişey sorucam göbek çevresi gelişmeyince göbek kısmındaki iç organları da mı gelmişmiyor