Sevvalmina Güzel anneler Van da detaylıya giren var mı? Internetten randevu almak gerekiyormuş sanırım ama alamadım ben siz nasıl hallettiniz? Bir sorum daha olucak en son kaçıncı haftaya kadar girilebiliyor 21+3 deyim çok mu geç kaldım 😏
Bealfy Sevvalmina önce özel muayenehanede yaptırdım. Sonra içim rahat etmedi perinatoloji görsün dedim. Bölge hastanesinde sabah çok erken saatte gidip kadın doğum için sıra almanız gerekiyor. biz 7 de gitmiştik sanırım.Kadın doğum doktoru bir kağıt verip perinatoloji ye yönlendiriyor. Muayene için tarih veriyorlar.
Meriwa Sevvalmina 24 e kadar girebilirizniz ama devlet de önceden randevu veriyolar normal internetden yada 182 den alınmıyor gidip muayne olup onların yönlendirmesi lazım özelde yaptırıcaksanız da yoğun olabilir cok geçe bırakmayın daha da
Sevvalmina Serpil_27 şuanda izmitteyim burda doktorum 22. Haftada gir demişti bana ama yetişemiycem sanırım. Evim van da evime gidicem ama ordan sıra alamıyorum ya
Sevvalmina Bealfy anladım canım çok teşekkür ederim van a gelince hemen hastaneye gitmem gerekiyo öyleyse
Sevvalmina Meriwa devlette yaptırmayı düşünüyorum özelde yok diye biliyorum inşallah yetişebilirim teşekkür ederim