Üçüncü ayın yirmi sekizinde konturolum vardı 36+5 gunluktuk bende tansiyon yüksekliği çıktı bide vücudum ödem toplamıştı doktorun beni araştırmaya gönderdi bende suleyminiye araştırmaya gitim çatı muaynsei yaptılar acilma yok netwsye girdim sancı yok sonra tansiyon takipi altında ydim tansiyonum hep yuksek çıktı doktrum riske atamayiz dediler yatiedilar bu gece tansiyonu takip edelim dediler dusmeze sezeryana alalım dediler bende tatama dedim sabah beşe kadar beklediler tansiyon düşmedi tansiyon ilcida verdiler yine düşmedi sonra doktorun geldi hemen damar yolu açtılar. Serum takdilar ustumu deyisidm önlüğü giydim bi ağlamaklı oldum kendimi zor tutum ama biran oncede kizima kavuşmak istiyorum dum ondan sonra beni sedyee aldılar ve amelyatneye doğru gitim eşim ve kayinvalidem yanimdadi esimi gorunce gözlerim iyice doldu ama kneidmi tutum ve icerye gridm sonra bana bedenden asaya uyustrcaklardi tam beş tane iğne vurdular amma uysumadi sonra tüm vucud uyusturlaim dediler beni tam ezan sesiyle bayilyilar hep duayla bayıldım sonra bi uyandım her şey bitmiş 3.29.2018 saat 5 .30 kizm dünya yüzüne geldi sonra beni odaya götürdüler sonra kum torbasını sezeryan oldum yerin ustune koydular bi orda cnm acidi sonra her şey rahatı kizima kavusutm ya dünyalar benim oldu biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin canalar 😘😘😍