Bsralemdar Trabzon daki arkadaşlar özel hastane olarak doğum için hangisini öneriyorsunuz. Fiyat aralıklarını bilen var mı? Numunede zor oluyor diyorlar. Bende korkuyorum açıkcası. Yardımcı olursanız sevinirim .
Lfsfn Bsralemdar trabzon yıldızlı medical park da normal doğum 2450 den başlıyor epidural sezeryan 3300tl ye kadar çıkıyor. Bem doğumu burada yapacağım allah nasip ederse son 13 günüm.
Buse62 Bsralemdar ben 2 ay önce numunede yaptım suda dogum istediğim için virüsten dolayı sokmadılar suya odaları filan temizdi ama çok kalabalıktı ben dedm böyle bilmiyodum gebe okuluna gitmiştim oraya begendigim için gittim doguma ama ebeler zor yetişiyor her oda dolu ilgilenemiyolar hiç yanıma da kimseyi almadılar virüsten dolayı çok sıkıntı yaşadım
Bsralemdar Lfsfn Gidip konuştunuz mu peki ? Devlete kontrollere gittim ama doğum ve sonrası için devleti göze alamıyorum. Önceden gidip konuşmak gerekir mi
Aydeniz09 Lfsfn Doğum yaptınız mı acaba yaptıysanız hangi doktor da? Hastaneden memnun kaldınız mi? Önerirmisiniz
3461 Bsralemdar Bende canım 25 haftalıgım coğu zaman devlete gittim kontrole ama senin gıbi göze alamıyorum devleti ilk doğumum kötü bır tecrube yasamak istemiyorum karadenız medicalpark dusunuyorum ama bakalım☹️
Lfsfn Bsralemdar ben doğum yaptım dün öğlen yıldızlı medical park da. Doktorum dışında hiç bir şey iyi değildi. Temizlik yok. Tuvalet kağıdı ve hijyen yok. Keisnlikle önermem.
Bsralemdar 3461 Normal haftaiçi.olsa kendi gittim hastanede yaparım ama numune hastanesini göze alamıyorum. Kimse memnun değil. Acil durumda özele dönücem yani. Haftasonu veya gece olursa. İmperyal de yapanlar memnun ama bilemedim bende işte.
3461 Bsralemdar Ya biraz şans meseleside aslında iyi bir ebe denk gelse keske ama ben şansız oldugum ıcın göze alamam orda ama bence özelde doğum dusunceksen bi doktorla gorusmus ol oncesinde
Dnzkbln Ben de iki kez imperial de Kırhan Bey de sezeryan oldum memnun kaldım şimdi 3. için orada devam ediyorum ama fiyat sormadim henüz.
Bsralemdar hayalmehlika Yok benim arkadaş geçen hafta doğum yaptı numunede. Sezeryan. Tek başına kalıyorsun dedi sancı odasında. Korona yüzünden kimseyi almıyorlar. İlgi alaka çok yok dedi. Daha devlete gitmem diye kesin konuştu yani. Yanında açık gözlü birisi yoksa başlarından savıyorlar dedi seni. Ki bende sinirli bir insanım. Alttan alttan laf sokuyorlar dedi hep. Dayanamam yani. Kavga ederim. Özellikle sordum bunları yani. Abartacak yalan söyleyecek birisi de değil ondan sonra dedim tamam özel de doğum.
Yeter61 Bende numuneye gidiyorum..doğum için bende korkuyorum yanına kimseyi almiyorlarmis bu virüs yüzünden evet benim komsumda orda doğum yaptı..ama hepsi şans işi Rabbim iyi insanlar ile karsilastirsin.benim ebem cok iyi çıktı demişti bana komşum..
Bsralemdar Yeter61 Şansa bırakamicam hiç canım. İyisi denk geldiği gibi kötüsü de denk gelebilir. Hem kimse yanımda olmayacak fikri beni yeterince ürkütüyor. Eşimde yanımda olsun istiyorum. Annem gelemedi. Bari onu görüp yüreğimi rahatlatırım biraz.
Yeter61 Bsralemdar benimde tek düşündüğüm kimsenin yanında olmayacak olmasi o yüzden bende düşünüyorum ilk doğum olduğu için korkuyor insan ..Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏