Balbrcu Merhabalar 🍀Cinsiyetimiz belli hala içime sinen bir isim bulamadm önerilerinizi bekliyorum kizlar 😍
bebegim_28 Balbrcu cinsiyetim belli değil 17 haftalık olduk eğer oğlum olursa mert koymayı düşünüyorum rahmetli kayın babamın adı Mustafa yanına onu koyup Mustafa mert düşünüyorum ama kız olursa onu bilmiyorum 😁
MucizeM_5 Balbrcu Canm Benim aklımda Çınar, poyraz, karan , Yaman ,rüzgar eğer erkek olursa bunlardan düşünüyorum önceliğim Karan ♥️ama yanına da belki Karan Talha olabilir 😘
Balbrcu Dilara8228 bütün yakın arkadaslarim en güzel isimleri koymuşlar bu isimleri de çok beğeniyorum biri kuzenimin oğlunun ismi çınar diğeri arkadaşımın oğlunun ismi Eymen 🙄
Dilara8228 Balbrcu İçinize sinen ismi koyun her isimden binlerce her tarafta var ben ogluma eymen ismini düşünmeden önce kimseden duymadım ogluma eymen ismini koydum etraftan eymenler çıktı 😂 Ben bir ismi seviyim yeter isterse kardeşim koysun 😂
Neslihankk Balbrcu 13 haftalik olduk bugün cinsiyeti hala bilmiyoruz ama erkek olursa BAYBARS kiz olursa abim ve kaynim koyucak ismini 🥰 Ay nolur niye erkeği siz kızı başkasına birakiyosunuz demeyin 🤦🏻♀️🙏 erkek icin de bi kaç tane sevidiggim isim var Oğlumun ismi Miraç💙 Talha Zeyd Deniz Arel
Nese86 Neslihankk en çok koymak istediğim isimdi miraç ama daha cinsiyetini bilmiyorum. Sağlıkla büyütün inşallah evladinizi.
Dilara8228 rya_123 Bendede bir çınar var 1 saniye durmak bilmiyor 🤦♀️ artık isminden mi yapısından mi anlamadım 🤷♀️ Saglikla al kucağına 🌸
Dsg Balbrcu 😂maşallah bora buğra bartu tolga ama bence türkçe karekterlere dikkat etmek lazım çağımız teknoloji çağı ingilizde türkçe isim kodlamaları vs de sorun yaşayamayacağı isim olmalı