Alminalperen Pukiyolda 16 haftalık olduk ne zaman acıksam midem bulanıyor yemeden geçmiyor. Sürekli acıkıyorum 😄😄
Zeynepincir Pukiyolda çizi yemekten artık biktim ama sabah kalkmadan yani başım da bulunur.Acliga kesinlikle gelemiyorum önceden açlık aklıma gelmez zor yemek yerdim.simdi sürekli yemek yemek istiyorum.Ama.kilo çok alicam diye korkuyorum.Bu arada 14 hafta :)
Pukiyolda Zeynepincir ben de çok korkuyorum kilo almaktan , hemen kilo alan bir bünyem var maalesef 😭 bakalım ne olacak ☺️
Pukiyolda Cemrenur kilo almaktan ben de çok korkuyorum o yüzden hep meyve ile bastırmaya çalışıyorum 🌸
aezgi bebegim_28 Aynı ben 😂 bende 9+5 ama sabahları cok bulanıyor benimde birden acıkıyorum yicek halim olmuyo hazırlayana kadar bu sefer yemesem daha kötü oluyorum zor işmiş bu hamilelik 😂😂
Oznur1_23 balperisi_71 canım benimde son adet tarihim 2 Nisan ikimiz aynıyız heralde senin kasık ağrın var mı benim bugün çok ağrıdı
Baharata Pukiyolda bende aynı durumdayıö canım midem normalde bulanmıyo ama acıkınca bişeyler oluyo midem bulanıyo elim ayağım tutmuyo
Arslanmomy Pukiyolda aynısı bende var canim hep açım ve açlıktan midem bulaniyor hele uyaninca direk su icerim normalde şimdi su içtiğimde midem daha çok bulaniyor bir süre sabit kalip derin nefes aliyorum sakinleşiyor.