Pukiyolda Merhabalar 6+1 haftalığız ve 3 gündür sabahları birden acıkıyorum ve aşırı bulantı oluyor.Kahvaltıyı hazırlayana kadar bayılacak gibi oluyorum , gün içinde de aynı şekilde sürekli açlık ve mide bulantısı😞 yaşayan var mı acaba
Mrvkckk Pukiyolda bende 10. Haftada başlamıştı kusmalar acıkınca. 37. Haftadayım hala devam ediyor asla aç kalamıyorum 😂 ilk zamanlarda ki gibi değil ama
svvlata Bende 8+6 yım önceden de açlığa gelemiyordum şimdi dediğin gibi sabahları hiç dayanamıyorum kahvaltı hemen hazır olacak😁 Doktorum baş ucunda kraker bulundur hemen yatıştırır dediği için kraker atıştırıyorum hemen.
Ezgim bebegim_28 ay bende böyleyim ya 17 haftadayim midem gurulduyo acliktan yine bulaniyo yemek yiyorum yine bulaniyo anlamadim 😅
aezgi bebegim_28 Aynı ben 😂 bende 9+5 ama sabahları cok bulanıyor benimde birden acıkıyorum yicek halim olmuyo hazırlayana kadar bu sefer yemesem daha kötü oluyorum zor işmiş bu hamilelik 😂😂
bebegim_28 Pukiyolda ahh Sorma canım karpuz çekiyor yiyorum(tatlıdan tiksindim bu arada) bu sefer karpuz tatlı geliyor miğdem kalkıyor 😂 sabah çok aç uyanıyorum kahvaltı yapıyorum bitiyor oturduğum yerde bulanıyorum napcamı bilemedim 😁 miğdem bulanınca vivident naneli sakızları var atıyorum ağzıma çok iyi geliyor bana
bebegim_28 Ezgim yemekten sonra bulanırsa naneli sakız at ağzına vivident olur oneo bi tane naneli sakızı var yeni keşfettim dışı yeşil taze nane yazıyor çok iyi geliyor bana tavsiye ederim canım 😊
Pukiyolda bebegim_28 aaaaa deneyeceğim mutlaka 👏🏼 , bende aynı şekilde ne tatlı ne tuzlu ne salçalı tahammülüm kalmadı😣
sympapatya Pukiyolda 16. Haftalara kadar bende öyleydim çünkü tansiyon düşmesi çok çabuk oluyor. Baş ağrısından da ölüyordum. Doktorumda az ama sık sık bir şeyler atıştır demişti. Kahvaltı hazirlayana kadar mutlaka bir şeyler at ağzına. Öyle yapıyorum çok şükür iyiyim şimdi 🤗
Kbrakbra Pukiyolda ben kahvaltı hazırlarken bir tabağa bir ağzıma 😂😂 37 bitti Yani düşün canm hala oyleyim ☺☺