Merhaba kızlar. Burada hep doğum hikayelerini okuyordum en çok keyif aldığım şey bu doğum hikayelerini okumaktı şimdi sıra bende 🤗 39+2 haftalıkken doktor kontrolüm vardı rutin bir şekilde öğlen gittim. Doktorum ilk önce dışarıdan karnıma baktı ooo senin karnın inmemiş daha doğurmazsın bol bol yürüyüş yap dedi. Sonra çatı muayenesine geçtik 2 cm’den fazla açıklığım olduğunu söyledi ve biraz tetikledi. Ben eve geldim eve geldikten sonra belden giren sancılarım başladı. Hiç beklemediğim bir durumdu çünkü bebek kanala bile girmemişti. Sancılarım gittikçe arttı hatta nişanım da geldi hemen doktorumu aradım hastaneye geçmemi söyledi hastaneye geçtim nstye girdim sancılarım düzenli çıkıyordu açıklığım 4 cm kadardı. Yaklaşık 4 buçuk saat kadar sancı çektim o anlar gerçekten çok zordu artık o kadar halsiz düşmüştüm ki uyumak istiyordum deli gibi. Sürekli yürüdüm yatarak sancı karşılamak çok zordu. En son açılmam 8 cm oldu doktorum geldi çömelip sancım gelince ıkınmamı istedi öyle de yaptım. Beni doğumhaneye aldılar 3 ıkınmada bebeğim kollarımdaydı. Doktorum çok güzel ıkındığımı yaşıma nazaran beni çok tebrik ettiğini söyledi. Çünkü sancı çekmek hariç güzel bir doğum olmuştu. Güzel kızım 3150 gr 51 cm olarak gece 00:20′de dünyaya geldi 🤗💕