BetuLenes kızlar hamileyken temizliginizi nasıl yapıyorsunuz ben ağda yaptırıyorum ama tereddutluyum hele geçen göbeğime yaptı kız cok korkuyorum bi sıkıntı olur diye
Ezgi2969 BetuLenes korkmana gerek yok bende sürekli ağdaya gittim 10 gün kaldı Doğuma her ihtimale karşı geçen hafta gittim tekrar kendini fazla kasmadığın sürece problem değil
ElifKarata BetuLenes kendim yapıyorum ağda mı canım hatta a önce yaptım tüm vücut ama artık bende kuaföre gidicem yavaştan göbek çıkmaya başladı 19. Haftadaym en güzelli ağda
gunaynur BetuLenes hamileliğim boyunca ağda yaptırdım hiç bir sıkıntı da olmadı, temiz rahat bence başka şeye hiç gerek yok
Aden BetuLenes 33+4 günlük hamileyim 10 gün önce kendim yaptım ağdalı ve hep temiz olmamaktan çok korkuyorum hemen alıyorum Ağda en temizi gerçekten
firdevs BetuLenes benim burda doğru düzgün yapan yok ya en son gittiğimde bir sürü bırakmış eve gelince makinayla üstünden geçtim sinirlerim bozuldu evde kendim sir yapabilir miyim diye düşünüyorum canım 🤔
MervemitYldrm Valla ne yalan soyliyim ben ağda genital bölgede hiç uygulamadim çok korktuğum için artık gobegimden göremiyorum mecbur agdaya gidicem ama hiç yaptirmadim için nasıl olur sizce çok agrirmi 😑
Aden curcun biraz zor oluyor ama kuaföre gittiğim zaman kendimi kasıyorum çünkü pek dikkat etmiyorlar hemen bitsin diye oda erken Doğum sebebiymiş o yüzden yavaş yavaş kendim yapıyorum biraz uzun sürüyor ama olsun rahat oluyor
Aden curcun hayır kullanmıyorum canım pek tatlı değildir kendim yaparken ama kuafördekiler yaparken hamile değilken bile perişan oluyordum acısından