likapaa53 Minikmucizemizz bıgün adet öncesi şişkinliği gibi şişkinliğim ve alt karnımda kasığıma vuran sancılar bel ağrım var sanki adet olucam kuzum 🙈
Minikmucizemizz likapaa53 https://imgyukle.com/i/yAxvjf sabah yaptigim test bak simdi boyle olmus silik cizgi cikmis
Ruzgarperisi Minikmucizemizz kuzum bana diger hamileliklerimdeki gibi sıcaklık basıyor.bunaliyorum sanki bugün dikkat ettim.Ayy o kadar çok istiyorumki hamile.olmayi🙏💗
likapaa53 Minikmucizemizz 10 dk sonrası geçersiz sayılıyor kuzum bakalım bu ay çok bel ağrım kasık ağrım oldu neden bilmiyorum hiç böyle olmazdı ama bakalım yine bekleyelim olmazsada ovulasyon test sipariş ederiz yine 🙈🙈🙈
Minikmucizemizz likapaa53 ya benimde yumurtlamadan beri gögüs hassasiyetim ve bel agrim var zaten o yuzden test yaptim ama iştee tek çizgi bilmiyorum nolucak gününü beklicez kuzum ben bi gün geçersr öyle yapicam elimde 1 tane test kaldi 😂
likapaa53 Minikmucizemizz bende cuma iş çıkışı alıp cumartesi sabah ilk idrarımla bakmayı düşünüyorum😍😍😍
Minikmucizemizz likapaa53 kuzu benim karnim agridi bugun cok fazla şuan agrimiyo ama sanirim regli olcam ben 🤦🏻♀️
likapaa53 Minikmucizemizz kuzum benimde öyleydiiiiii ve adet olmayı bekliyodum iş çıkışı erken gebelik testi aldım veeee çift çizgiiiiii😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Secil320 elf83 sen yine kuruyunca belli belirsizde olsa cift cizgiyi görmüssün canim, ben kuruduktan sonra bile göremedim hic 🥺
elf83 bende bugün yaptım,negatif çıktı (yarın regl günüm). Hayırlısı artık tevekkül ediyorum, Allah vereceği zamanı biliyordur..