likapaa53 hulya_1919 Sık idrara çıkmaktan şüphelenip hamile olanlar olabiliyor tabi ama en kesin net bilgi regl gecikmesi ve kan testi😍❤️
likapaa53 Minikmucizemizz evettt dayanamdım 4 gün kala yaptım tabiki çıkmadı🙈🙈 Bekleyelim bakalım ❤️ Moralim bozulmadı çünkü adet günüme daha var inşallah o gün çıkar❤️
Bahriye06 Hamilelerin duası kabul olurmuş Rabbim hepinize de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah tez vakitte hepiniz bebekle müjdele nin inşaAllah Amiiin 🤲
hulya_1919 likapaa53 benimde 4 gün kala idrarda koyu çıkınca direk kan testi verdim 122 çıktı bugün kan sulandırıçı iğne başladık hayırlı insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Minikmucizemizz likapaa53 tabi kuzum gununde yap öyle cok okudum burda bir gun önce negatif cikip bigun sonra pozitifi gorenleri. bende yarın yapıcam 3 gun kala bekleyemicem sanirim 🤦🏻♀️
likapaa53 hulya_1919 döllenme den dolayı bazısı hemen belli oluypr bazısı geç ben birde normal gebelik testi aldım bekleyelim bakalım bu ay olmazsa tekrar deneriz ne yapalım🙈🙈🙈 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah❤️
Minikmucizemizz likapaa53 yaaa ikimizde görelim bitsin artık bu çile 😂😂😂 belim agriyo adet içinmi bebek içinmi agriyo bilemiyorumm bakalim yarın 2 tane test alicam bi tanesini yarin yapcam bi tanesini de gecikirsem o zaman
likapaa53 Minikmucizemizz valla şuan sağ kasığıma ve bacağıma ağrı vuruyor🙈 ama adetmi bebekmi bilmiyorum kuzum vallahi biran önce öğrensek bende alıcam bakalım cumartesi ilk idrarımla yapıcam😍😍
Bahar2622 Minikmucizemizz likapaa53 uf bende bu sabah yaptim 3 yada 4 gun var regl ye tam emin degilim yine tertemiz bir negatif çıktı 🙄 inşallah siz pozitifi görürsünüz 🤲
elf83 Bahar2622 benimde sizin gibi ya 13ü ya 14ünde regl olmam lazım.Bende dün dayanamayım test yaptım. Test kuruyunca belli belirsiz bir silik çizgi gördüm. kuruyunca görmek doğru sonuç mudur bilmiyorum hiç ama en iyisi beklemek :(