Aysealty Bebegim 32-34 arası 1kilo almıstı kızım☺Sabah aksam büyük bardak süt içtim günde 2 tane muz yedim sabah kahvaltıda haslanmıs yumurta gün içindede ayran yogurt tükettim
EnginDenizim Bebegim Allahin izniyle alir canım bol bol yeşil zeytin ye ben faydasini gördüm 35 de 2.490 kg 36 da 2.928 kgydu bebegim şimdi 37+5 haftalık olduk yarin ogrenicez kgsunu
YagmurAnnesi Hamur islerinden uzak dur tabi ben uzak duramiyorum o ayri tabi 😑 Hamur isleri bebege degil aksine sana yariyor. Badem ve haslanmis yumurta falan de.
Bebegim Aysealty maşallah ya bende şuanda dikkat ediyorum geçen ay evde iş yaptım yediklerimi yaktımmı naptım anlamadım çok az kilo almış 1 ayda
TugbaLafci Bebegim haftasına göre çok da az sayılmaz canım bırak haftasıyla uyumlu dediyse doktor uğraşma ben 30 haftalığım 1900 gram çıkıyo 3 hafta önden gidiyo ama ben üzülüyorum normal haftasına göre gitse keşke 🙄 eğer bebeğin kilo alsın istiyorsan bol bol haşlanmış yumurta ye kan ilacını decaviti hiç aksatma bide bol bol yürüyüş yap bebek kandan besleniyor unutma sen yürüyüş yaptıkça bebeğe daha çok kan pompalanıyor 🤗
Drngrkm Bebegim canım haftada 500 gram alırsa doğuma kadar 5.500 gram olur 😊 yani pek mümkün değil ama doktorun normal dediyse önemli değil.
Aysealty Bebegim benmde öyle 2hafta gerilik cıkmıstı cnm muz ve süt tamamen mucize yani gelişimi öne geçti hemen mutlaka dene
Mkaratas Bebegim protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor et balık tavuk vs ürünleri öğle yemeğinde akşam yemeğinde ise sebze ağırlıklı beslenmek lazım.. he birde her öğün mutlaka yoğurt şart👍