Meriwa Angelada benim tansiyonumu düşürüyordu canm ona dikkat et enfeksiyonu bilmiyorum tabi bol bol su öneriyorlar
Deniz3115 Angelada hamileliğimin başından belli sarı akıntı geliyor bendende sarı ve beyaz gelmesi normalmiş doktora da sormuştum 35 haftalığız halen ara ara geliyor
Muberraonur Angelada evet genelde öyle diyorlar limonlu su enfeksiyonu geçirdiğini söylüyorlar bende enfeksiyon vardı ama limonlu suyu hiç içemediğim için denemedim
Melodixxx Angelada enfeksiyon varsa yayılıp ciddi sorunlara sebep olcktr lütfen doktora gidin limonla olck iş değil bu
Angelada Meriwa günde bi bardağa yarımdan fazla sıkıp içiyorum cnm sık sık içmiyorum. Benim tansiyonum düşük zaten onun için günde bı kere içiyorum
Deniz3115 Angelada evet canım koyu rengi var bende enfeksiyon sanmıştım başta ama doktor sarı ve beyaz gelmesi normal kokusuz olduğu sürece dedi
Angelada Melodixxx doktora sürekli gidiyorum bol su iç diyor cnm bide fitil vermişti bi işe yaramadı yine sarı akinti oldu
Melodixxx Angelada eğer kokusuzsa akıntın normaldr canm benm kdr çok su içen yok benm akıntımda sarı ama doktor ağrısız ve kokusuz oldğu sürece norml demişti