Hdhdhd Kızlar özellikle sağlık alanında ki çalışan anneler 32 haftadan sonra aktarma olacakmı bilginiz varmi 21. Haftadayım 24 te tekrar izne ayrilcam 32 de uzatma yapamıyoruz sanirim su dönemde 32 olup aktaran var mi
Deebg Hdhdhd 5 hafta aktif çalışırsan aktarılıyor canım 32den sonra devlet kararı ve sorumluluğu sana bırakıyor
melindam Hdhdhd Bana Söylenen Şu Şekilde Çalışır Alsan Bile Çalışamaz Çeviricez Dedilr. İdare Toplantı Yaptı Bu Şekilde Karar Aldılar Dediler Ben zaten Direk Çalışamaz Almıştım.
brnzrnc Hdhdhd bizim hastanede bu soruyu soran ilk kişi bendim onlar da cevap veremedi bana 😂😂😂😂 sonra aktarma yapamıyorsunuz diye açıkladılar herkesin kafası karışık 😂😂😇😇😇
Hdhdhd Deebg biliyorum ilk cocugumda oyle yaptim ama bunda koronadan dolayi idari izin var aktarmaya musade etmiyorlar diye duydum su dönemde aktarabilen varmi diye sormuştum
Deebg Hdhdhd benim çalıştığım kurum çalışırsam aktarabileceğimi söyledi hemşireyim ve hastanede vakalar bitmedi daha o yüzden çalışamaz alacağım ben
Zekiye- Ben 34 haftalık hamileyim. Doktor çalışabilir raporu verdi 37. Haftaya kadar çalışacağım. Kullanmadığım iznimi doğumdan sonra kullanacağım aktarılıyor yani
Hdhdhd brnzrnc bende 112 de calisiyorum gecen aylarda aktaran vardi idari izinliyken gelmediği halde ama.bundan sonra yapmayız demişler bizdende net cevap yok kafalar karışık 😂😂 su durum ağustosta duzelir de izinler kalkarsa aktarılır yoksa zorunlu 32 de ayrılış verir gibime geliyor
Baharozge Ben de öğretmenim öğretmen olan var mı seminer varmış 22-30 Haziran arasında tam o gün 24+1 olacağım tam 24 te mi izinli sayılıyorum 24+6 da mı ?