Asumm 123melis bol bol su ic. Ama doktoruna danış veya bir acile git. Çünkü enfeksiyon gebelikte sıkıntı yaratıyor. Ki daha çok küçük.
Sanslikedi17 123melis bende tekrar eden bi enfeksiyon vardı ben hiç inanmamama rağmen kekik suyuyla geçirdim. Bende 5haftalık hamileyim haftada bir filan yine devam ediyorum. Çok ilaç kullandım geçmedi iğne fitil antibiyotik vs.
Eymen-s 123melis ben 8 aylığım basından beri var çok ilerlerse sıkıntı azsa su içmen yeterli bemim şimdi hem idrar hem kanda çıktığı için antibiyptık yazdı 😭
aycucan 123melis bende başından beri yaşıyorum ateşlenirsen hemen gel acile demişlerdi. Ama şu an çok rahatsızdanız gidin bi isterseniz bebek için de tehlikeli enfeksiyon
MinnieMouse Bol su ic yarina kadar dayanabilirsen, ya da doktorunun numarasi varsa iletisime gec, ya da acil kadin doguma git.
MucizeM_5 123melis Ben acillik olmuştum valla midem de bukanıyodu bi iğne bide suya atmalı ilaç verdiler çekiyosan bekleme
TeacherS 123melis pandemi den dolayı yaptırdığım testleri almaya gidememiştim 2 ay sonrasında başında yaptırdığım testlerde enfeksiyon olduğunu öğrendim tekrar test yaptırmıştım o enfeksiyon silinmiş suyu fazla içmiştim canım
Sanslikedi17 123melis hayır tabi ki demleyip bi şişeye aldım ve genital bölgeye uyguladım ilk çok enfekte oluyor günde iki ya da üç kez yaptım çamaşır değiştirdim her seferinde ve alt olarak giydiğim her şeyi ütüledim.uyguladıktan sonra yıkamamalısın o suyla kalmalı. Gerçekten ilaç içmekten çok ama çok işime yaradı. Yoksa tavsiye etmezdim. Hamilelikte ilaç kullanmanı istemem.
TeacherS 123melis bende unutuyordum şimdi şişeye koyuyorum bitirmeyi hedeflediğim için içiyorum dene istersen
zeome git canm bende öle oluyorum hamile olduğumu söylüyorum acilde beklemıyorum vıtamınli serum verıyolar