Swyhan46 27 haftalık gebeyim ve bi ay önce yüzümde lekelenme oldu kırmızı lekeler geçti sayılır ama burnumun üstünde kaldı ve bu bi kaç gündür yüzüm çil lekesi gibi tek tük lekeler oldu sizde de varmı varsa geçti mi ne kullandınız nE yaptınız
mysweetbaby Swyhan46 bende olmadı ama sanırsam hamilelik maskesi deniyor o lekelere.leke kremleri ağır içerikler içeriyor dolayısı ile çok önermem hamileyken kullanılmasını.ama doğumdan sonra geçiyormuş merak etmeyin
yumukeller Swyhan46 bende de var canım. İki gözümün yan tarafı az da degil uzun bir şerit halinde siyahlasti. Ama korkma doğumdan sonra geçiyor. Hatta doğum terinle silersen çok daha çabuk geciyor.Benim iki ablamda da oldu birini unutmuş annem o yüzden biraz geç oldu ama gecti. Diger ablamda sürdü çabucak geçti. Krem maske falan öneriyorlar ama ben korkuyorum açıkçası hamileyken kullanmaya
zeynep00 Swyhan46 aynı sorun şaunda bende de var yüzümde lekeler oluşmaya başladım. Sürekli güneş kremi kullanıyorum. Umarım doğumdan sonra geçer.
Swyhan46 yumukeller Doğum teri mi inş terlerim ozmaan Doğumda normalde terleyen bi yapım yok ama aklımda olsun 😊