Yakamoz__gul Gozde1989 ben yumurtayı hiç yemeyen biriyim. Doktorum ilk 3 ay beslenme alışkanligini değiştirme metabolizman değişmesin ihtiyacın yokzaten dedi. 4. Aydan sonra da protein ağırlıklı beslen dedi. Et süt yumurta peynir tavuk balık. Amma şunu kesin Yemen lazım diye bişey hiç demedi. Zaten ender saractan dinlemiştim. Yumurtayı biseylerin içine koymakta yeterliymis. Tatlı, krep vs. Zaten artık yediklerimiz ne kadar vitaminli tartışılır. O yüzden vitamin desteği veriyorlar
MinnieMouse Gozde1989 ben de yiyememistim canim simdi 34.haftadayiz yani anca 30.haftada yemeye basladim 🤷🏻♀️ Kokusuna dayanamiyodum. Cok zorlama kendini yapacak bisey yok. Beyazini yiyebilirsen ye, asil protein kismi orasi. Su anda da direkt yiyemiyorum ama soganli yumurta salatasi yapinca yiyebiliyorhm kokusunu bastirdigi icin 🤭
Lamia65 Gozde1989 Bende öyleyim canım.Bulantılarım geçti ama haşlanmış yumurta yiyemiyorum🤮 Kokusu midemi bulandırıyor.Ama menemende falan yiyorum çok şükür🤲
_Koncuy_ Gozde1989 üzerine eğer yiyebiliyorsanız baharatla kokusunu bastırabilirsiniz ya da geçenlerde ben üzerine hafif yağ(riveria zeytinyağ) limon ve tuz döktüm yedim ne kokusu kaldı ne tadı. Birde patates haşlayıp ikisini karıştırıp yağlayabilirsiniz.
Degisken Ne hamileyken ne öncesinde yumurtayla aram hiç iyi değildi.haşlanmışı ayda 1 yağda olanı haftada 1 falan yiyorum. Omlet yemiyorum. Nadiren pankek yapıp nutella sürüyorum. 6 yaşındaki kızımda yemez öğürmeye başlar.
Prensesannesi96 Gozde1989 bnde ilk 1 buçuk 2 ay çok güzeldi ondan sonrası zehir oldu Canm ne yumurt ne salçalı şeyler ne tavuk ne balık 😭😭 haşlanmış yumurta kokusuna bile tahammül edemiyorum 12 olduk bugün midem bulantı hapı istedim dün çok şükür şimdi bulantım yoo iyi geldi hap sma hala yiyemiyorum mercimek ve ayran çorbası kaderim oldu 😂😂
Urul_yildiz Gozde1989 kız ben haftaya dogum yapacam allah nasip ederse hala agızıma süremiyom direk cıkartıyorum afedersn🤭
Nimesay39 Gozde1989 bende yiyemiyorum başından beri içim almıyor doktorum zorlayarak yediğin hiç bişey bebeğe yarar sağlamaz yumurta yerini bişey doldurmaz demişti çok sıkıntı yapmayın vitamin hapları vs karşılıyor herşeyi
es_es Sütlü omlet deneseniz. Yumurtanın o ağır kokusunu kırıyor, içine kaşar, lor, beyaz peynir, dereotu, maydanoz, gibi şeyler koyupta da çeşitlendirebilirsiniz.
Nese86 busra55can61 ben yumurtayı c9k seven biri olarak yumurtadan değil birtek çok şeyden tiksindim bu hamilelikte tavuk balık çilek yumurta soğan vs
MedineSadixova Gozde1989 ben normalde fazla sevmezdim ama 22 haftalık hamileyim shu anda günde 2 kez bile yiyorum çok seviyorum 😃