BurcinTuana Kızlar 29 haftalık hamileyim neredeyse 3 aydır kan ilaçlarını kullanıyorum ama hiç bi işe yaramamış kanım düştükçe düşmüş şimdi 9.4 müş doktor serum vercez dedi 3. Kez aldım yükselmişmidir acaba böyle birşey başına gelen var mı ?
turunculuanne BurcinTuana serumla yükselmiştir canım. Oral aldıklarımızda saatine veya yediğimiz içtiğimiz şeylere dikkat etmezsek emilim problemi olabiliyor
yumukeller BurcinTuana benimde aynı canım dusmede yok çok şükür ama yükselmiyor da. 10.6 şuan değerlerim. Doktor taze sıkılmış portakal suyu ile al ilacı ve en az 1saat süt ve süt ürünleri tüketme dedi. Takviye olarak pekmez ve kuru uzume de başladım. Kilo çok yapıyor ama herşeyi gözden çıkardım inşallah yükselir artık
nimet_52 BurcinTuana canım ben ki de 8 e düşmüştü ilaçlar işe yaramayınca bende kan serumu aldım 6 serum takıldı 11 e çıktı şükür
BurcinTuana turunculuanne teşekkürler canım inşallah yaramıştır işe Salı günü doktora gidicez bakalım ne diyecek
BurcinTuana @Melike23ay İnşallah canım 🤲🏻 yükselir kan önemli imiş fazla düşmesi gelişim geriliğine bile sebep oluyormuş
yumukeller BurcinTuana aynen öyle. Benim kardeşim de ebelik eğitimi aldı kadın doğumda hemsirelik yaptı halada devam ediyor. Çok kilo ve uyku yapıyor diye ona sordum en azından seyrek kullansam olmazmi dedim. Hicbiseyi düşünmüyorsan doğumda ki kanamani dusun. Daha da bişey demiyorum ben sana dedi. O yetti zaten 😂
BurcinTuana nimet_52 ayy darısı başıma inşallah canım 🤲🏻gebeliğin sonuna kadar da öyle mi devam etti birdaha düştümü senin
nimet_52 BurcinTuana canım şuan 28 haftalığım basından beri düşüktü serumu 19 haftada almaya basladım aralıklarla verildi inşallah bidaha düşmez ama doktorum dedi arada Bi bakıcaz düşerse yine veririz dedi
nimet_52 BurcinTuana zaten düşerse anlatım büyük ihtimal düşükken çok kötüyüm hep Bi baş dönmesi halsizlik bitkinlik iştahsızlık uyku hali felan bide bende artık çarpıntı başlamıştı oda kansızlık tan demişti doktor şükürler olsun o serum dan sonra hiç bi şikayetim kalmadı kansızlık hayat kalitemi düşürmüş resmen
BurcinTuana nimet_52 kesinlikle çok etkiliyor yarın doktor kontrolüm var güzel haberler alırım inşallah 🤲🏻
Yrnkrm BurcinTuana benimde öyle ne yaparsa yapsınlar yükselmedi. 9dan yukarı çıkmadı şuan 12 gün oldu doğum yapalı zaten azdı kanım doğumda hiç kalmamış günde 3 tane hap alıyorum maalesef