Sunadg Kızlar tiroit 4.6 75 mg levotron alıyorum bazıları bu sonuca göre 100 mg kullanıyormuş doktorumu mu değiştireyim yoksa bu doz normal mi bilen var mi hamilelikte siz kaç çıkınca kaz doz kullandınız
Asnb Sunadg canım 5,85 çıktı benim doktorum 25 mglik verdi haftaiçi yarım haftasonı tam diye 20 gun sonra baktırdık 2,53 olmuştu yani düşmüştü bence yüksek doz kullanma sen de 👍🏻
aycucan Sunadg bir ay kullandıktan sonra tekrar bakar ona göre ayarlama yapar bakmazsa siz hatırlatın doktora kan verin bir ay sonunda.
Deletedmom272 Sunadg bnm 21 e cikinca doz 75 mg guncellendi. 2 hafta sonra 6 ya dusuncede 100 mg olarak guncellendi
Betuloz Benim 3 civarıydı 25 mg başladı doktor o da onun yarısını içtim 1 ay sonra gittiğimde düşmüştü fazlasına gerek olmadığını düşünüyorum. Düştü ama doktor bırakma doğuma kadar dedi.
Dumannn Herkese verilen doz farkli oluyor canim ben normalde yuzluk kullaniyordum. Hamilelikte birden artti ve 150 lik kullaniyrum simdi tekrar dozu dusurdu doktorum. Doktoruna guven en iyisi onun ayarlayacagi doz