Bsrbsn Eayh Ruzgarperisi benimde şuan 9+3 yetim doktor bir hafta geriden geliyo birdahaki kontrole yine bir Hafta geri görürse adet tarhihini düzenleyecek ilerde sıkıntı olmasın diye zaten adetlerim düzensizdi geç döllenme büyük ihtimal benimde
Ebruelif72 Bugünde kontrole gittim 8+3 canlı bebek sıkıntı yok dedi bir ay sonra ense kalınlığına bakacak gerek duyarsa ve ben istersem 2 li tarama yapacak
Ruzgarperisi Korkakmom ne güzel sevindim sizin adınıza gözünüz aydın.insallah aynı zamanda dogucaklar Allahın izni ile😇🤲👼
Ruzgarperisi Korkakmom ben bugün 3-4 saniye gibi duydum.ama doktor küçük dedi daha 6 haftaya uygun.. galiba bende geç döllenme olmus ondan geriden gösteriyor bir hafta.
Ruzgarperisi Korkakmom o kadar mutluyum huzurluyum ki bu durumdan yani içimde benden ve eşimden bir canlı var gün gectikcce büyüyor Allahin izni ile sağ saglim doğusunda kokusunu içime çekmek nasip olsun hepimize🤲🤲
spaceship aslihancvk hemen hemen aynı durumdayız ben de 7+2 de duydum kalp atışını, şu an 9+6 yım. 11+2 için randevu aldım, ikili test de yaptıracağım. Erken olmaz umarım
hope34 Biz de 9+3 olduk. 9 şubat inş doğum tarihi. kaybım olduğu icin 12-13. Haftalar serklaj için takipliyim. Çift haftalar yaklaştıkça kalbim sıkısıyor. Rabbim kimseyi boş döndürmesin evine.
Eayh Sevgikaplan07 erkek diye düşündüm senin bebegin cinsiyetini genelde erken kalp atışı oluyor onlarda ☺️ belli olunca yazarsın bakalım dogrumu 😃
Sevgikaplan07 Eayh tahminlerde hep erkek bakalım inşllah canım 😍ben şunu duymuştum acaba doğrumu ilk ultrasyonda sağda olursa erkek solda olursa kız olucagına işaretmiş acaba dogrumu 👼🏻😂😊