Fadimehnk Kızlar ya ben progeston kullanıyorum normalde ağızdan alıyordum şimdi vajinala başladım yanlız şuanda sarı sümüksü akıntım oluyor bu durumla karışılan var mı tehlikeli bir durum mu 😰
momteacher Fadimehnk canm bende kullanıyorum vajinal şekilde, koyduktan sonra ⅔ saat yatıyorum, benm kahverengi lekelenmem oluyor, sarı akıntı görmedim hiç
spaceship 12+4 le devam, bulantılarım azaldı. Miden rahatlayınca vitamine başlayabilirsin demişti doktorum 4-5 tane tavsiyede bulundu ben ocean mummy aldım. Folik asiti bıraktım çünkü vitaminin içinde de aynı oranda varmış 🙄 sizler neler kullanıyorsunuz ?
Ebruelif72 spaceship bende 12+4 um folik asit bir haftadır bitti almadım zaten 3. Aya kadar folik asit. Pazartesi kontrolüm var bakalım ne verecek
spaceship Ebruelif72 aaa aynıyız ne güzel :) en son kontrolde gerçi benim ultrasonda 2 gün ileri çıktı minnoş ama ben son adet tarihime göre bakıyorum 😊 muhtemelen multivitamin verecektir.
Ebruelif72 Aynen aynıyız😀 brnim sezeryan olacak büyük ihtimal şubat in ilk haftası doğum olur. Aynen vitamin verir kan ilacı kaçıncı ay veriliyor Du hatırlamıyorum ama
Ebruelif72 Yusufunannesi_ aynen nasibi varmış demek ki sağlıcakla gelsin inşallah benim de 34 aylık kızım var
Fadimehnk Kızlar detaylıyı kaçıncı haftalarınızda yaptırdınız bir de tetanoz alışı sağlık ocağında yokmuş ne zaman geleceği de belli değiş bir sorun olur mu yaptırmayınca
Ebruelif72 Fadimehnk detaylı yi 20 23 üncü haftalar arasında yaptırmak gerekiyor en geç. Tetenoz olmasa bir sıkıntı olur mu onun hakkında fikrim yok
nilaykbaby Fadimehnk ben hemşire ile konuştuğumda tetanoz belirli bir süre yok demişti bence takip et bir kaç hafta içinde yaptır
Betus344 Fadimehnk 20-23 hafta arasında yapıyolar ben 21de yaptırdım tetenozuda bazı doktorlar bile önermiyor yaptırmasanzda bir sorun olmazmış önlem amaclı yaptırdım bende
Kiymet Benim doktorum detaylıya gerek duymadı ben zaten hepsini her kontrolde bakiyorum dedi önümüzde ki kontrolde daha cok bakacağını söyledi 20 de kontrole gitmistim 24 de birdaha konntrolum var bu ayin sonunda yani sizce dogru bi yontemmi bu ne dersiniz
Ebruelif72 Kiymet yani ay da bir gitmek gerekiyor zaten doktorun un da ultrasyon makina si iyiyse gerek yoktur tabi
Eayh Kiymet doktorunuz perinatologmu ? Zira ozellikle bu detayliyi perinatogun yapması en mantıklısı hepimizi. Doktoru hwr gittigimizde bakıyor ama detaylı öyle bakmayla degil 45 dakika sürüyor en az bobrekleri kalbi bagirsagi vs vs detaylı inceleniyor bence detayli yaptirin