Asenat34 NazYas merhaba ben şuan 32 haftamdayım erken doğum riskim var bugün sabahtan beri sanki her an adet olacakmışım gibi sancim var ve afedersin sümügümsü şeffaf bi akıntım var acaba sizin de öyle mi doktorum burda olmadığı için ulaşamadım çarşamba günü gelicek ne yapicam bilmiyorum 😣
Ezom65 Hayirli dogumlariniz olsun insallah saglikla sihhstle kucaginiza alin darisida bizim basimiza 39 olduk son haftamiz
NazYas Ezom65 Allah razı olsun Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah vaktini bekleyin o geleceği zamanı iyi biliyor 😊
NazYas Sancımın sıklaşmasını mı beklesem acaba yoksa sabah erkenden gitsek mi hast. uyumayım yürüyüm mü ne yapsam ki
Elfsmskkkk Canım allah kucağına almayı nasip etsin bir nefeste inşallah sağlıkla ☺️ Yürüyüş yap bence seni rahatlatır kolaylaştırır. Rica etsem kanama önceki belirtilerin nelerdi bizimle paylaşır mısın ? Son 3 günümüz kaldı da ☺️
NazYas Elfsmskkkk Amin inşallah 😊 Dr bol bol yürüyüş yap dedi sonuç olarak kızımızda son bir haftadır aşağı aşırı baskı yapıyordu ve hafif kasık ağrısı anlaşılmayacak gibi değil geleceği belliydi 😊
Elfsmskkkk NazYas Senin postuna yorum yaptıktan sonra lavaboya gitmek için kalktım çamaşırın ıslaklığını farkettim sanırım başladık bizde ☺️☺️🥰
NazYas Elfsmskkkk Hadi inşallah hayırlıca yavrularımızı kucağımıza alırız 😊 sancı sıklığını takip ediyorum biraz daha sıklaşsın gideceğiz
NazYas Eliftmzkrkmz Squat yapıyorum iyi geliyor ılık duşta aldım sancıyı biraz evde çekeyim gideceğiz
Glsacar32- NazYas kanama dediğin akıntıyla karışık mı canım bende 40+ 1 im cumsdsn beri yoğun bi akıntı içindede kımızılık var
Eliftmzkrkmz NazYas aynen herkes öyle diyor fatma ana eli otu var duydunuzmu bilmiyorum sancı baslayınca suya konulup o acıldıkca rahim acılır rahat doğum olurmuş bi arkadaşımda yaptırmıştı olsaydı rahat olurdu belki bende normal olursa yaptırcam
NazYas Glsacar32- Doğum kanaması kendini belli ediyor, sümüksü kırmızıya çalan renkte bir parça düşüveriyor benim öyle oldu 2 cm açılma varmış bakalım nolcak
NazYas Eliftmzkrkmz Yanımızda var ama sezaryen olabilirmiş kemiğim darmış nasıl oluyorsa artık şu an evde sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum hast. almadılar
NazYas Glsacar32- İnşallah hayırlıca kucağımıza alırız, en iyisini yapıyorsun 2 cm açıklıkla yolladılar eve sancımın sıklaşmasını bekliyorum
NazYas Asenat34 Acilden giriş yapıp durumuna baktırabilirsin canım, adet sancısı gibi ve düzenli aralıklarla oluyor benim şu an 10 dkda bir 5 dkya düşünce gideceğim inşallah
Asenat34 NazYas gecmese oyle yaparım allah yardımcın olsun inşallah bi an önce bebeğin kucağına alırsın ☺️