Arjinnn Bkt1677 çok zor bir hamilelik dönemi olmuş ama çok şükür sağlıkla atlatmışsiniz. Allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin çok sevindim adınıza 🥰
Madeleine Gerçekten bazen kime inanacağımızı bilmiyoruz, yani doktorların dürüst olması güzel bişey ama o küçük riskler ihtimaller bile koca bir strese sebebiyet verebiliyor:( dert etmeden duramıyoruz ama bak ne güzel sağlıklı olmuş<3 Sağlıkla büyür inşallah…
Merdaaal34 Ya keşke daha erken değişseydiniz doktoru gerçekten doktor yüzünden yaşamışsınız bütün stresi Allah tamamına erdirmiş çok şükür darısı isteyen herkesin başına
Mehlikapartal Bkt1677 Sizi 9 ay mahvetmemiş malesef (karatepeli) ya da size boş yere defalarca test yaptırıp ticari olarak yaklaşan bir doktor mahvetmiş. Çok üzücü… 9 ayı hatta doğumdan sonrasını bile stres yaşatan bir doktora denk gelmişsiniz. İyi ki son anda doktor değiştirmeye karar vermişsiniz. Doktorların bu kadar para düşkünü olması sizin ruh halinizi düşünmeden korkutmaları çok acı… Sağlıkla, mutlulukla büyütün bebeğinizi…
Aysenur19 Bkt1677 bu kadar stresli geçmesinin tek sebebi kendini bilgili sanan ama anne babayı korkutmaktan başka bi şey bilmeyen doktorların suçu. rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın herkesi. Güle güle büyütün bebeğinizi çok sevindim sağlıklı olmasına 🌸
gokcecan Bkt1677 ben okurken streslendim seni hiç düşünemiyorum. Bana da kalbi delik dediler ama yavrum benim o insan hiç konduramıyo.. rabbim sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin senin sütün ona şifa olsun bahtı açık olsun. Ay yazarken ağlıyorum valla ya off bu ana yüreği ne biçimmiş. Herşey güzel olcak cennet kokulularımızla
Zlfyvz11 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım🤲🏻 benimde detaylı ultrasonda amniyotik bant gördü doktor çok şükür sonraki kontrolümde kaybolmuştu gerçekten çok stresli günler geçirdim rabbim kimseyi evladıyla sınamasın🤲🏻
Caglasy Bebeginiz hayirli ugurlu olsun 💕İlk doktorunuzun adini ve gittiginiz hastaneyi ogrenebilir miyim ?
Tugee Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🙏 ama keşke bunları yazmasanız ben daha 5 haftalık hamileyim ve yazdıklarınızı okuyunca korkmaya başladım çok şükür sonu sizde güzel bitmiş ama bizi yani beni baya Bi strese soktu 😔
Irazca35 Bkt1677 Gözün aydın canım maşallah sizee Allahım herkesim yardımcısı olsun yazdıklarımda umarım böyle içinde soru olan herkese derman olur 🥰🥰🥰
BusraVeli Bkt1677 Canım benim neler yaşamıssınız böyle Rabbime şükürler olsun ki bebişinizi size sağ salim kavuşturmuş hayırlı uğurlu olsun 🙏😘
Sevdaaa12 Bkt1677 masallah boyu kilosu da cok iyi. Benim de safram da tas ve camur var gebeligim sıkıntılı gecti hep 37+2 deyim. Doktor cok beklemek istemiyor acikcasi bende oyle. 38 haftaliga sezaryen diyecegini düşünüyorum doktorun. insallah ozamana kadar sancim falan gelirde normal dogum yaparim 👶🏼