basakaydemir Linçlemek için yazmıyorum kesinlikle ama böyle postlara da aşırı derecede kızıyorum kendi kendime.. bende içen biriydim ve eşim “ya içme sen” deyince trip atabilecek kadar takmıştım. Hamile olduğumu 4+4 te öğrendim ve hemen bıraktım. Bu Olay yok seninle alakalı herkes senin gibi olmaz diyenleri de anlamıyorum. Olucak efendim millet evlat sahibi olabilmek için yırtınıyor, deliye dönüyor. Siz, size bile zararlı olan şeyi karnında hiçbir haberi ve seçme şansı olmayan bi cana kıyıyorsunuz. Bende deli gibi istedim çok şükür 35+2 yim ağzıma sürmedim. Benim irademden dolayı da değil evladımı düşündüğümden lütfen bırak. Yok 2-3 tane içiyorum, yok içime çekmiyorum, yok en hafifi vs vs. Bunlar fasa fiso. Hiçbir bağımlılık taşıdığın evlattan değerli değil, olmamalı da. Kimsenin anneliğini sorgulayamam, haddimede değil. Ama senelerce evlat sahibi olmak isteyen ve olamayan bi insana söyleseniz bunu emin olun hemen bırakırsınız. Büyüse asla sigara içmesine müsait etmezsiniz sanırım ama karnınızdayken zehirlemek neden 🥴 her şey sizin elinizde. Az kalmış doğumunuza da sabredin..