Zeynepkrt Marazin_annesi gönül rahatlıgıyla alabilirsin canım kızımı yasına kadar bunda büyüttüm sabitlendiği için dönmeye baslayınca sıkıntı olmuyo zaten yasına doğru senin yatagına atlıyor ordan 🥰🥰 iki ablamda iki cocugunu bunlarda büyüttü yasına kadar
TeacherS Marazin_annesi canım bende dolap uygulamasına bak çok uygun bebeği yatmayan anneler oradan satıyorlar
feamtrmea 1 yaşına kadar bu tarz beşikte yatamaz düşer çocuk Allah korusun en iyisi park beşik tavsiyemdir hem uygun fiyatlı hem 3 yaşına kadar rahat yatar çocuk içinde
Derinsema feamtrmea evimde park besik var ama salanmiyor simdi cocuklarin nasil bisey dogucagini bilmiyituz ben kac tane besik aldim kizima hic birine yatmadi ayagimda saladim anca oyle durdu
feamtrmea Marazin_annesi bir sürü marka var ucuzuda pahalısıda var tabiki o beşiktede ama buna 250 vermek yerine 100-200 daha koyun park beşik alın bence ilk kızımı onunla büyüttüm asla da sorun yaşamadım
Merveatay Marazin_annesi bebklwri sallamak iyi bir şey değil ki öncelik sallamadan uyumaya alıştırmak lazim
feamtrmea Marazin_annesi yok maalesef katlayıp kaldırdım beşiği internete yazarsanız bi çok çeşit çıkacaktır 😌
Marazin_annesi Derinsema hogleye hızlı resim yazın ikinci siteye tiklayip fotoyu yükleyin sonra altta bulunan urlyi kopyalayip buraya yapistrin 😊
feamtrmea Marazin_annesi beşiğin illa sallanmasına gerek yok diye düşünüyorum ki hiçte gerek duymadım beşikte sallamaya