ayazmoms41 Merhaba bayanlar. Yürüyüşe ne zaman başladınız ? Günde yarım saat kadar yürüyüş fazla mıdır ? 16.haftamda başlasam erken mi ? Bebek Aşağı iner diyenler var. Korktum 😟
Jeanjin ayazmoms41 bence normalde yürüyüş olmalı ama riskli gebeligin varsa kendini yorma bu benm düşüncem .ben 28.haftamda başladm düzenli yürüyş Yapmaya ,35 40dk yürüyorum bide bisiklet sporu yapıyorum,fazla yormuyorum kendimi ne olur ne olmaz 🙅♀️
Misssimsek ayazmoms41 33 haftalık.oldum hala baslayamadim. Öncesinde dusuk korkusuna yuruyemedim simdi de azıcık yürüyünce ayaklarım şişiyor öyle yuruyemiyirum. Böyle dogurcam galiba yuruyemeden 🙈😂
Belmaaa ayazmoms41 o haftalarda hem çalışıyordum hem de ekstradan 8-10bin adım atıyordum hiçbir şey olmadı. Ne zamanki izne ayrıldım virüsten dolayı yürüyüş de yapamadım işte o zaman bel ağrım başladı
Seher26 9.haftada başladım her gün 40 dk yürüyüş yapıyorum sadece doğum kolay olsun diye değil hem kan dolaşımımiçin hemde kabız olmamak için yürüyüş önemli
Mrvkckk ayazmoms41 valla o haftalarda başla canım zaten yürüyüş hayatın her anında cok önemli hamilelikte kan dolaşımı için extra gerekli. Ben 37 haftalıgım şuan zaten doktor 34. Haftada artık cok ayakta kalma demişti ama artık nerdeyse uzun uzun yürümek hayal oldu 5 dk sonra yoruluyorum. Ayaklarım şişiyor hemen kasıklarım agrıyor. Genital bölgemde şiddetli bi baskı oluyor. Halime gülüyom oturuyom aşağı 😂
gzmdnz35 ayazmoms41 12. Haftadan sonra başladım her gün 50 dk yürüyorum bir sıkıntı yaşamadım çok rahat haraket ediyorum bebeğimin gelişimi de iyi gidiyor
Gokces ayazmoms41 Eğer doktorun sporu öneriyorsa ki öneriyorlar riskli gebelik değilse,tabi ki fazla değil. Süreni uzatabilirsin ve temponun orta şiddette olması yeterli. (Bunu spor hocası olarak yazıyorum )
Dk72 12.haftadan sonra başladım süre olarak tutmuyorum ama günde 5-6 kilometre yürüyorum, 10.000 adımı geçiyor yaklaşık olarak