ElifOncul Selamlar, Dun asi oldum ve dunden beri hareketlerinde Bariz bi azalma var, bunun asiyla bi alakasi Var mi? Doktoruna soran oldu mu daha once? 28+1 deyim
AyaYlmazYldrm ElifOncul kesinlikle yok bn hamileliklerimde 3 kez oldum hic birsey olmadi tamamen ya rastlanti yada psikolojik
Cigdemveminik ElifOncul 29+4 de oldm ikişer doz iki gğn bnde ikinci gün aynı hisse kapıldm hareketi azaldı dye korktm ama doktorum tamamn psikolojik oldğunu stres yaptğm için bebeğmnde stres altıdna olup hareket etmediğini söyledi gerçekten biraz sakinleşip kızımla konşmaya başladğmda farkettm notmal derecede hareket ettiğini
S-e3506 ElifOncul bende yaptırdım geçenlerde bende evham yaptım hissetmeyince ama alakası yokmuş psikolojikmiş canım çikolata falan ye eder hareket 😍
DamlaNur29 ElifOncul benim bebişin hareketlerinde bi sıkıntı yoktu allaha şükür ama kolum beze gibi oldu şişti seninde oldumu acaba ya gecen sefer olmamıstı
Buse80 ElifOncul canım benimde öyle oldu bence pskolojik falan değil 3 gün boyunca bebeğimin hareketlerini hiç hissetmedim diyebilirim ama benimde canım çok yandı 3 gün yoğun bakımda gibi yattım düşün kolum çok agridi haliyle senin canın yanınca oda etkileniyor doktora gidecektim artık hereketleri hissetmiyorum diye sonra 3. Günün sonunda karnıma hafif hafif vurdum öyle hissettim..
Misssimsek ElifOncul eğer kendine stres yaptiysan aşı nedeniyle çünkü çok fazla saçma.sapan şeyler yazanlar var tetanoz hakkında o yüzden etkilenmiş olabilir bebeğin. Bende oldum iki dozu da ama bebeğin hareketleri hiç etkilenmedi. Agrim sizim da olmadı.
May18 Rumit bnm gıttgıım prof ister yap ister yapma olumlu yada olumsuz bir katkısı yok dedi yenı bır doktura basladım dun sordum istersen ol 1 doz dedı uzerınde durmadı gectı bnde ozmn olmam dedim ya
ElifOncul Aslinda hic de stres yapmadim bu asiyla ilgili ya zarar verirse gibi bi kaygim hic olmadi. Ama kuvvetli bir asi oldugunu biliyorum ki ilk gun bende bile halsizlik yapti cok, bebekte de yapmis olabilir diye dusundum. Tesekkurler herkese
1994ozg Rmysa23 ağrı yapmadı bende 2 dozda da vurulurken bile duymadım hiç olmamış gibiydim sonrasında da. Bünyeye göre değişiyo galiba
Rmysa23 1994ozg ne güzel ya 🥰 zaten benim iğne fobim var . Postlarda görüyorum çok acıdı filan diyenleri. Bende irkildim açıkçası
Marazin_annesi Mila4 ben ilk dozu 24 haftalıkken yaptırdım ikinci dozu daha yaptırmadım bekliyorum saglikocagindan aramalarını…
Rmysa23 Marazin_annesi hadi ya çok üzüldüm😒 iki doz da mı can yakıyor canım yoksa ilk doz mu daha çok ağrıtıyor ?