AyaYlmazYldrm Asli1453 bebek bu cani ister sagda hareket eder cani ister solda ister asada keyfi bilir ne gibi bir nedeni olabilirki keyfi bilir
Bahar1 Asli1453 senin bir kaç gündür benim 30 haftadan beri sağ tarafta o yüzden yüzünü bile göremedim daha 38haftada gittim kanala yerleşmiş ama yüzünü inatla yine sağ tarafa dönmüş.doktor orda kendine yer yapmış o yüzden dönmüyor dedi.
MervEslinArden Asli1453 37+3 üm hep sağda hareketlerini daha yoğun hissettim halada benim mercimek sağdan sağdan vurur
Asli1453 AyaYlmazYldrm daha önce sanki karnımın heryerinde hisseder gibiydim ama şimdi sadece sag tarafta
AyaYlmazYldrm Asli1453 buyuk oglum hep sag tarafimdaydin yer yapmisti suanki oglum 27 haftalik hamileyim her yerde kafana takma hareket etsnyeter
MervEslinArden Asli1453 oy ben o mide yanmasından neler çekiyorum 30.haftadan beri 🤮 Valla günüm azaldı ama bende azaldım bir an önce sağlıkla gelsin istiyorum
Pia22 MervEslinArden sağ tarafa yatınca daha da şiddetleniyor sanki mide yanması siz de nasıl sol tarafda biraz daha ediyorum