PinarY Kızlar doktorum akıntım olduğu için gyno lomexin verdi daha önce kullanan var mı? Fitil olduğu için ben biraz çekiniyorum kullanmaya ama bilemedim 🤦🏼♀️
nursedahatira PinarY ben baya kullandım hala da kullanıyorum. Bir sorun olmuyor mantar için kullanıyosunuz değil mi
Rabiacngz PinarY ben vajina intiharı için verdi bni o kdr rahatlattı ki ne kaşıntı ne akıntı kaldı. 😇
44gy44 PinarY ayyy kullandım kasıntı vardı Akıntım vardı her gece kutumu kaynar suya basıyordum cok şükür kasınmoıyor cok mutluyum
Ezogoksun Ben kullandım cokta iyi geldi kullanmamak daha kötü enfenfeksiyon olmasını istemiyor doktorlar
PinarY Ben Rabiacngz Ben daha ilkini kullandım dün akşam şimdi 3 gün sonra ikincisini kullanıcam. İlk kullanımdan sonra hemen rahatlatmış mıydı sizi? Etkisini göstermesi ne kadar sürer ki
Rabiacngz PinarY evet çok rahatlattı içerik olarak aynı sanırım bana iyi geldi. Zararı yok die biliyorum. Ama yinede doktor en iyisini bilir tabiki ve herkeze aynı etki yaratmaya bilir. 😇 Geçmiş olsun
nursedahatira Bende etki göstermiyor galiba bide koyduğum zaman deli kgibi kaşıntı yapıyor bugün de sarı-yeşil arası peynir kıvamında akıntı geldi geçmesi ne kadar sürer bilmiyorum