begumizmir 8 haftalık hamileyim progesteron hormonum 18 çıktı doktor düşük tehlikesi var dedi progestan hap verdi içiyorum benim gibi olupta atlatan var mı?
Asli-35 begumizmir bende senin gibi başladım progestanı üçe çıkardı doktor sonra oda yeterli gelmedi haftada bir iğne oluyorum ama 3 aylık olana kadar geçiceğini söyledi doktor şuan 7+3 umarım sağ sağlim geçeriz
akovalardan begumizmir korkmayın bende ilk 3 ay kullandım progestan şükür atlattım darısı başınıza. Ilaci aksatmayin kullanın mutlaka geçer içinizi ferah tutun
Derincagla33 begumizmir merhabalar benim de iki düşük hikayem var bu hamileliğimde progesteron 10 6 haftalığım doktorum sabah akşam 200 mg ilaç başladı bakalım hayırlısı olsun diyorum
[silindi] begumizmir Canım benimde 17 ama doktorum düşük tehliken yok dedi ilacını kullandığın sürece hiçbir sorun olmaz dedi ben 23 gündür kullanıyorum ilacımı bir sorun yaşamadım 7+2 günlük hamileyim
Merve1806 Ben de aynısı yaşadım ilk haftalar da şükür şimdi 30 haftalık olacağız korkmayın kendinize dikkat edin yeter birde Progestan fitil olarak kullanmak daha faydalı öyle kullanın bence 🌸
begumizmir Doktorum bana yatıcaksın hiç kalkmıcaksın dedi ve sık sık vajina ağrısı hissediyorum sizdede oluyor mu?
Merve1806 begumizmir ben de oluyor du sanki vajinama bıçak saplanır gibi hissediyordum 18 haftaya kadar kullanıl bıraktım
ayse_s begumizmir Merhaba, benzer sıkıntıları 5,5 haftalıkken yaşadım. Şuan 15+ lardayım hala kullanıyorum. 16. Haftamda ilaç bitecek ve kullanmayacağım artık. Siz de korkmayın ilacınızı düzenli kullanın ve bol bol dinlenin:)
Pinkyellow begumizmir bende 5 haftalıkken 20 çıktı değerim fitil artı iğne verdi çok şükür geçti canım korkma geciyor fitili ihmal etme