Melodixxx NisaMomy hey maşallah allah hemen şuanda tek avazda kucağına almayı nasip etsin🙏🏻İnş benm kızım bu kdr gecikmez😂
NisaMomy Melodixxx çok saol canım🥰amin cümlemiz bir avazda sağlıcakla kavuşuruz inşallah🙏Ama bu seneki bebelerin gelesi yok 🤢🙄🥺
Mom9272 NisaMomy Melodixxx ikinizin konusmasını istemıyom siz benim kusmuk arkadaslarımsınız kıskanıyom
NisaMomy Melodixxx kız tövbe de öle şeyler deme Allahın gücüne gider🙏Bak ne güZel rabbim kızını sağlıcakla sana kavuştursun ☺️Her şey gelip geçici bu dünyada zamanı gelince hepimiz gitçez zaten. Önemli olan iyi bir şekilde gitmek🙏🥰
Melodixxx NisaMomy yok ya hani depremler seller savaşlar virüs fln derken 2020 feci bir yıl ondn öyle dedm 😂
NisaMomy Melodixxx hee 🤣🤣2020 zaten bizim bebelere anlatsak ilerde hadi len sallama moruk derler bize eminim🤣🤣🙄
Melodixxx Mom9272 😂 Moralim çok bozuk kusmuğum😩 prilam hapım iki tane kalmş abim pzrtsi temin etmeye çalşcm dedi edemezse ve buraya giremezsem bana fatiha olursun prilamsz yaşayamam😭
Mom9272 Melodixxx küfür etmıyom hakaret etmıyom benden daha acımasızlar var hiç bi hamiş beddua etmez hem 😇
Mom9272 NisaMomy yetey aytık bana bunu yapmaya hakkın yok🥺 ee şey patlıcanını bölermisin az canim çekti