Ozgecetindag Kızlar 20. Haftamıza yaklastık ve karnı cok cıkanlardanım benim gibi olan annelerimiz varmı kızım olacak inşallah👧♥️
Hayraz Ozgecetindag ben 13 haftada böyleydim.. çünkü göbeğim vardı 13 haftalik hamilelikte eklenince şişkinlik oldu ve bu zekimdeydim.. ıkiz bi gebelikle yanyana oturduk kadın 8 aylık ben 13 haftaliktim benim karnim daha büyüktü bana gün almaya mi geldin dedi🤭 benimde koz çocuğu 34 haftadayım şuan daha da genişledim kızlarda öyle olur genelde.
Ozgecetindag Ebru1919 benim iç karın hiç yok canım bebegin hareketlerini bile hissedilmeyecek zamanlarda hissetmeye basladım zayıftım 50 kilo ile hamile kaldım 10 kilo aldım bu süreçte 11. Haftamda cıkmaya basladı ve her hafta artarak cıkıyor karnım bu gidişle yürüyemicem son ayımda
Ozgecetindag Seda8337 demek ki yapı meselesi kimi dogum zamanı benim görüntümde oluyor kimide erkenden böyle oluyor :) trendyoldan aldım elbiseyi :)
Ozgecetindag Hayraz desenize bende aynı olmuşum😊 benide gören kontrolde gün almakmı dogum yaklasmıs heralde yada danısmada nst katına gönderen😅 alıstım artık
HnY Ozgecetindag bizde sizin gibi olmak istedik ama kısmet olmadı. Aldığım hamilelik elbiseleri bile öylece duruyor. 35.haftama girdim ufacık bir karın sadece 10 kilo aldim hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ben erkeğe hamileyim. Beni gören 4 5 aylık sanıyor ic karnım geniş sanirim ve cok şükür hic çatlamadım
Ozgecetindag Deletedmom264 ne kadar güzel keske karnım yok diyenler gibi olabilseydim 🙏 herkesin bebişi saglıkla gelsin inşallah kucaklarımıza♥️
Nasi23 Ben 9 haftaligim, kendim zayifim 45 kili. Buyuzden şimdiden karnim çıktı. Kot pantalonlari şimdiden bile kaldirdim. Kapanmiyorlar 😭
Ozgecetindag Nasi23 zayıflarda daha cok oluyo alıskın degil bünyelerimiz bende 50 kiloydum direk hop patlak veriyoruz :) dert etme ben atlattım o kilo konusunu başta herkes bana bakıyor hissediyordum😅 alısıyor insan
buseyusuf27 Nasi23 😁 ahh ahh o dert bendede var hıc bıseyım olmuyor 40 kilo ıle hamıle kaldım bısey yedıgımde yada su ıctıgımde bı karnım cıkıyor sankı 6-7 aylık bıde gerlıyor acıyor nefes zor alyorm 😒 benımde kızım olacak 16 haftalık oldk bgun 🥰
F1iruze Ozgecetindag Bende 19 haftalik hamileyim ama karnim hic belli olmuyo Disaridan goren hamile oldugumu anlamiyo bile(
Ozgecetindag F1iruze ne kadar güzel benim halime bakın zayıftım 50 kiloydum eser kalmadı halimden kıyafet olmuyor keske bende zayıf kalabilseydim
Nasi23 Ozgecetindag iyle valla ya. Oturunca karnimda bir kat olusuyor. Cok tuaf oluyorum. Yemek yeyince kendili 9 aylik hamile gibi hissediyorum. 🤣🤣🤣🤣
Nasi23 buseyusuf27 valla oyle. Tum kotlari kaldirdim Kumas pantalona gecdim. Gohs kuciltu o buyudu. Vucut olarak şaşırıyoruz. 🤣🤣🤣🤣
ervvagul buseyusuf27 ben de 16 haftalığım aynı dert bende de var anormal sanıyordum ama demek ki bazılarında böyle😊 yatmadan bir şey yer içersem uyuyamıyorum hatta yatakta dönemiyorum😬 son aylarda nasıl oluruz acaba😒
Ozgecetindag a_gzde kızlarda hep böyle oluyormuş anladıgım yorumlardan bide bu kiloları verme derdimiz var :)
Hayraz Ozgecetindag 27 haftada tansiyon yüksekliğinden gece hastaneye gittim beni doğum sanıp damar yolu açıp tam çatala çok dediler o an 27 haftada dogurtacakmisiniz dedim.. Ben daha önceden göbeğinin olmasına bağlıyorum hamile değilken sıkıp saklıyordum hamileligin rahatlığı ile göbeği saldim 🤭
buseyusuf27 Ozgecetindag https://resimyukle.link/i/gh54V buda şiş halım 🙈🙈 yemk yada su ıcsem boyle olyorm