Gizeem3535 Kızlar sada hastanesinde doğum yapanlar bizimle tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba ? İyi yada kötü hepsini ve özellikle sezeryan doğuranlar
Mom626 Gizeem3535 benim ablam yapmıştı sezeryan tabi 5 sene önce gökhan beye gayet memnun kaldı ilk doğumu baya sorunluydu oda sezeryandı başka hastanedeydi yine olsa yine oraya giderim diyor hemşireler falan iyiymiş sürekli yardımcı olmuşlar şimdi dahada iyi olmuştur herhalde
krtpdlk1 Gizeem3535 Ablam yaptı 27 gün önce sezeryan doğum diğer gün ayağa kalktı ve çok memnundu şuan bende özlem hanıma gidiyorum orda yapmayı düşünüyorum çok iyi bir doktor kendisi
Gizeem3535 Mom626 canım benim ablamda 8 yıl önce gökhan beyde yaptı ben özlem hanıma gidiyorum çarşamba günü spinal sezeryan olcam nasipse 🙏 ama dahada kötüye gitmiş gibi duruyor çokta emin değilim
Gizeem3535 krtpdlk1 inş benimkide güzel geçer 🙏 kanımda enfeksiyon var antibiyotik tedavisi verdi ama yinede küveze girme ihtimali olabilir umarım bebeğime geçmemiştir
krtpdlk1 Gizeem3535 inşallah canım benimde erken doğum tehlikem var inşallah sağsalim kucağımıza almak nasip olur 🙏🏻
Gizeem3535 Elif3535c bizimde 10 haziran muhtemel Biz çıkarız siz giriş yaparsınız rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah