Mine Kızlar böyle modern değişik olmasından hariç anlamı güzel kulağa hoş gelen bi kız ismi önerir misiniz eşimde bende bu yeni modern isimleri istemiyoruz 🤗
pamuksekerinannesi Mine Kuzum ben rüyamda gördüm Amine Hüma koycam.. Amine Peygamber Efendimizin annesinin adı. Hüma da mutluluk getiren talih kuşu anlamı😍 İkra koyabilirsin oku demek.. Yeğenimin adı Elif İkra çok beğenirim bu ismi😂
Rabia88 Mine aynı durumdan bende de var eşimin halasının torununa bu hafta Elif ismini koydular ve 1 ay önce de Zeynep ismini arkadaşım kızına koydu iki ismide kaçırdım yani 😞
Rabia88 Mine Buglem dediğiniz gibi internette yanlış anlamlı bir isim diye biliyorum iyice araştırmak lazim
Mine FuatTataroglu hep çevremde olan isimler kendi yakınımın ismi çoğu aynı isimleri de koymak istemiyorum 🙄
FuatTataroglu Mine ben cok ters anlamisim kusura bkma sen zaten yazmssn modern isim istemiyorum diye 🤗benmde eski ve gecmicek en cok hosuma giden isim zeynep ismidir size uygun minel de olabilirmis aslnda 🤗
Mine FuatTataroglu bizimde aklımızda Zeynep kaldı şimdilik artık ismiyle muhattap olalım diyoruz sanırım Zeynep kalacak 🤗 mineli ben istemiyorum ya ikimizin karışır
FuatTataroglu Mine ben cok isterdm kizimla benm ismimim cok yakn olmasini ama yok bana gore benim ismim özden ama ozlemden baska yakn isim yok oda etrfmzda cok var🤗